پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ مهر ۱۳۹۱، ۸:۴۳

فامیل کریمی:

نوع نگاه مدیران به جشنواره تئاتر همدان ارزیابی می‌شود

نوع نگاه مدیران به جشنواره تئاتر همدان ارزیابی می‌شود

همدان - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان با بیان اینکه نوع نگاه مدیران به جشنواره تئاتر کودک و نوجوان ارزیابی می‌شود، گفت: استقبال مردم از جشنواره، تئاتر کشور را احیا می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر فامیل کریمی شامگاه چهارشنبه در بازدید از دبیرخانه نوزدهمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان اظهار داشت: برای ایجاد نشاط در جامعه باید تمام دستگاه‌ها در این جشنواره که در سطح ملی و بین‌المللی برگزار می شود، حضور داشته باشند.

وی ابراز امیدواری کرد: مدیرانی که در برگزاری این جشنواره دخیل بودند نمره قبولی بگیرند چراکه پایین بودن نمره قبولی از دیدگاه مردم پذیرفتنی نیست.

معاون سیاسی- امنیتی استاندار همدان استقبال مردم از نمایش های جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان را دربردارنده پیام دانست و گفت: یکی از ویژگی های جشنواره نوزدهم تئاتر کودک مردمی شدن و استقبال مردم این برنامه ها است.

وی گفت: این شور و نشاط و استقبال حاوی پیامی از سوی مردم به جشنواره است تا فضای تئاتر کشور تحت تاثیر قرار گیرد.

فامیل کریمی با بیان اینکه امسال جشنواره تئاتر کودک و نوجوان با تغییرات خود سبب افزایش اعتماد به نفس دبیرخانه استانی شده، گفت: این جشنواره با روش های جدید مدیریت می شود.

وی با اشاره به صرفه جویی هایی که در هزینه برگزاری جشنواره رخ داده است، افزود: این نوع مدیریت الگوی خوبی در تمام سطوح است.

وی ویژگی دیگر نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان را بومی شدن بخشی از برنامه‌ها دانست و افزود: قابلیت هایی استان همدان در زمینه برگزاری جشنواره موجب شد تا بخش اجرایی به همدان محول شده است.

فامیل کریمی محول کردن بخش اجرایی جشنواره به مدیران استانی را از محاسن جشنواره تئاتر کودک و نوجوان دانست و عنوان کرد: تاکنون هماهنگی‌های خوبی در برگزاری جشنواره صورت گرفته و بخشی از دستگاه‌ها و سازمان‌های استان به شکل مطلوب پای کار آمده اند.

وی روند پوشش خبری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان توسط رسانه ها را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: تأکیدها و پیگیری‌های خبرنگاران و اصحاب رسانه به ایجاد فضای امید و نشاط کمک کرده است.

کد خبر 1717269

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha