پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ مهر ۱۳۹۱، ۱۴:۴۷

دستجردی:

سیاستهای بخش دارو باید در تولید مواد و تجهیزات پزشکی اعمال شود

سیاستهای بخش دارو باید در تولید مواد و تجهیزات پزشکی اعمال شود

وزیر بهداشت گفت: همانطور که در بخش دارو عمل شده و واردات هدفمند شده است، باید در زمینه تولید تجهیزات پزشکی نیز به همین صورت عمل کنیم تا محصول کیفی وارد بازار عرضه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مرضیه وحیددستجردی در پیامی به نشست دست اندرکاران تجهیزات دندانپزشکی اظهارداشت: با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص سال 1391 و تأکید معظم له در ملاقات هیئت وزیران در هفته دولت به توانمندسازی بخش خصوصی و به ویژه توجه به فرصتی که در کشور ایجاد شده، تا همه ما نگاه عمیق‌تری به جایگاه ویژه تولید ملی داشته باشیم، امروز تحقق عملی شعار «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» به عهده تک تک ماست و این امر تحقق نخواهد یافت مگر اینکه همراه با یک فرهنگ‌سازی باشد.

در این پیام آمده است: همه ما با توجه به ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و اختیاراتی که به تناسب موقعیتمان داریم باید بکار بندیم تا نیاز مصرف کشور - این حداقل تعهدمان - را تأمین کنیم. بدین معنی که از یک طرف تشویق و زمینه‌سازی برای تولید و رفع موانع آن و از طرف دیگر ارتقای کمی و کیفی تولید را مد نظر قرار دهیم. بدون شک این دو بال پرواز تولید ملی است که اساس فرهنگ‌سازی در کشور خواهد شد. این هم باور است و هم عمل بر مبنای آن باور.
 
در بخش دیگری از پیام وزیر بهداشت آمده است: تولید کیفی و پشتیبانی پس از فروش (PMS)‌ نکات بسیار مهمی هستند که در بدو کار موجب فرهنگ‌سازی و سپس زمینه کنترل واردات بی‌رویه از خارج می‌شوند. اعتقاد ما براین است که همانطور که در بخش دارو عمل شده و واردات هدفمند شده و به ورود مواد اولیه منحصر شده است، آنهم با یک استراتژی و برنامه‌ریزی به سمت خودکفایی، باید هماهنگی‌های لازم و با مدیریت صحیح با مراکز تحقیقاتی و معاونت تحقیقات و فن‌آوری وزارتخانه انجام شود تا محصول کیفی به بازار عرضه شود.
 
در ادامه عنوان شده است: امروز در دنیا و منطقه و به ویژه کشورهای اسلامی و کشورهای همسایه ما اتفاق مهمی افتاده و جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش مورد عنایت ویژه ملت‌ها و کشورها و حتی کشورهای غیرمسلمان قرار گرفته است. یکی از زمینه‌های این عنایت اقبال کشورها به تولید و محصولات ایرانی و توسعه روابط سالم اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران است.
 
وزیر بهداشت افزود: تهدیدها بار دیگر فرصت‌های جدیدی را در زمینه اقتصادی پیش روی کارآفرینان و صاحبان فکر در زمینه تولید قرار داده است. اگرچه در همین شرایط برخی از شرکتها صادرات به اروپا و سایر کشورها دارند ولی این به همه شرکتها و آنهم در سطح بالا و قوی باید تسری پیدا کند. همکاران من در حوزه سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی علیرغم عِده و عُده کمی که دارند تلاش بسیاری می‌کنند، ولی همانطور که مقام عظمای ولایت فرمودند اگر قصد ما توانمندسازی بخش خصوصی باشد باید زمینه‌ای فراهم شود که بخش خصوصی صرفه اقتصادی تولید و صادرات را در کفه سنگین ترازوی سرمایه‌گذداری ببیند نه در کفه سبک آن.
 
در پیام دستجردی آمده است: البته لازم است که در زمینه تبلیغات اقدامات و روشهای علمی توسط شرکت‌ها صورت پذیرد. مساعدت و همکاری وزارتین صنعت معدن و تجارت و بهداشت، برای برگزاری نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های تخصصی و تشویق‌ها و حمایتهای لازم جهت حضور فعال شرکتهای تولیدی در نمایشگاههای خارجی امروز بیش از همیشه ضروری است.
کد خبر 1717572

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha