پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ مهر ۱۳۹۱، ۱۵:۵۵

در دیدار وستروله از پکن/

پاسخ صریح چین به غربی ها/مخالف دخالت خارجی در سوریه هستیم

پاسخ صریح چین به غربی ها/مخالف دخالت خارجی در سوریه هستیم

وزیر امور خارجه چین در دیدار با همتای آلمانی خود در پکن اعلام کرد کشورش همچنان بر موضع خود مبنی بر مخالفت با هرگونه مداخله خارجی در سوریه پافشاری می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، چین بار دیگر مخالفت خود را با رویکرد غرب در مورد تحولات سوریه اعلام کرد. "یانگ جیه چی" وزیر خارجه چین در دیدار امروز پنج شنبه خود با "گیدو وستروله" همتای آلمانی خود در پکن تاکید کرد: موضع سیاسی پکن عدم مداخله در سوریه است.

بر این اساس وزیر امور خارجه آلمان که با هدف جلب نظر چین برای همراهی با سیاستهای خصمانه آمریکا و اتحادیه اروپا علیه سوریه، به این کشور رفته از چین خواسته بود موضع خود را در قبال سوریه اصلاح کند.
 
به گفته وستروله، با گذشت 40 سال از آغاز روابط دیپلماتیک دو کشور، چین همچنان به عنوان یک شریک بزرگ اقتصادی برای آلمان به شمار می رود.
 
این در حالی است که مخالفت چین با اقدامات ضدسوری آمریکا و اتحادیه اروپا در اعمال تحریمهای یکجانبه و تلاش برای تصویب قطعنامه در شورای امنیت، سبب نارضایتی غرب از پکن شده است.
 
گفتنی است سفر دو روزه وستروله به مناسبت چهلمین سالگرد از سرگیری روابط دیپلماتیک آلمان و چین انجام می شود و به همین مناسبت قرار است مراسم ویژه ای با حضور وی در پکن برگزار شود.
کد خبر 1717657

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha