به گزارش خبرگزاری مهر، شینهوا در گزارشی به نقل از شبکه خبری طلوع افغانستان گزارش داد که صبح امروز شنبه بر اثر انفجار در شهر کلات در جنوب ولایت زابل چندین نفر زخمی شدند و احتمال افزایش تلفات وجود دارد.
این انفجار که کاروان نیروهای امنیتی را مورد هدف قرار داده بود، ساعت 9:30 دقیقه صبح در نزدیکی مدرسه ای در شهر کلات روی داد.
هنوز ماهیت این انفجار و عاملان آن مشخص نشده است اما احتمال می رود که طالبان مسئول این حمله باشند.
وزارت دفاع انگلیس نیز اعلام کرد که هفت نظامی تفنگدار نیروی دریایی سلطنتی این کشور به اتهام قتل یک غیرنظامی افغانی در سال گذشته بازداشت شدند.
هنوز جزئیات بیشتر در رابطه با بازداشت نظامیان انگلیسی به خاطر قتل یک افغانی که برای نخستین بار صورت می گیرد، منتشر نشده است.
این درحالیست که یک سخنگوی وزارت دفاع انگلیس گفت: این حادثه در ادامه حملات علیه طالبان بوده است و هیچ فرد غیرنظامی در آن کشته نشده است و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.
این اظهارات درحالیست که هنوز حکمی علیه شماری از نظامیان آمریکایی بازداشت شده به اتهام تیرباران غیرنظامیان افغانی صادر نشده و هر روز شاهد افزایش تلفات غیرنظامیان هستیم.
نظر شما