پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ مهر ۱۳۹۱، ۱۳:۲۴

موسی نژاد:

200 واحد مسکن مددجویی در کردستان احداث شد

200 واحد مسکن مددجویی در کردستان احداث شد

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کردستان گفت: 200 واحد مسکونی مددجویی در کردستان احداث شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، قنبر موسی نژاد اظهار داشت: این تعداد واحد مسکونی با صرف اعتباری بالغ بر 26 میلیارد و 848 میلیون ریال و با سرانه هر واحد 120 میلیون ریال احداث شده است.

وی افزود: این واحدهای مسکونی از محل اعتبارات مصوبات سفر مقام معظم رهبری به کردستان احداث شده است.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان با اشاره به اینکه مقاوم سازی 595 واحد مسکونی با صرف اعتباری بالغ بر 59 میلیارد ریال و 500 میلیون ریال صورت گرفته، بیان کرد: سرانه هر واحد 100 میلیون ریال تسهیلات بوده است.

موسی نژاد یادآور شد: در سال گذشته 724 واحد مسکن مددجویی نیز با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد و 353 میلیون و 260 هزار ریال با سرانه هر واحد هفت میلیون و 900 هزار ریال در این استان مقاوم سازی شد.

وی ادامه داد: پرداخت هزار و 595 مورد ودیعه مسکن و اجاره مسکن با صرف اعتباری بالغ بر سه میلیارد و 140 میلیون و 500 هزار ریال نیز از دیگر خدمات کمیته امداد کردستان به مددجویان فاقد مسکن در سطح استان بوده است.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان با توجه به اینکه اجرای پروژه 36 واحدی بهاران نیز در حال حاضر با پیشرفت 85 درصدی در حال انجام است، گفت: اجرای پروژه 36 واحدی دیواندره با پیشرفت 70 درصدی و اجرای پروژه 36 واحدی مددجویی بیجار نیز با پیشرفت 70 درصدی در سطح استان در حال اجرا است.

موسی نژاد اظهار داشت: پروژه 39 واحدی کامیاران نیز 100 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و آماده تحویل به مددجویان در این شهرستان است.

وی افزود: تکمیل پروژه‌های مجتمع فرهنگی تربیتی بانه، سنندج، قروه، دیواندره و مراحل پایانی واگذاری زمین هزار و 100 متری به منظور احداث خوابگاه دانشجویی با اعتباری بالغ بر یک‌ میلیارد و 600 میلیون تومان از برنامه های این نهاد مقدس در سال جاری در این استان است.

کد خبر 1718379

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha