منصور رحمانیان در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه بارش پراکنده در استان البرز تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت، اظهار داشت: طی روزهای آینده شاهد کاهش دما محسوس در استان البرز خواهیم بود.
وی ادامه داد: هم اکنون هوای کرج نیمه ابری تا ابری همراه با وزش باد گاهی رگبار و رعد و برق و بیشینه دما 27 و کمینه دما 14 درجه سانتیگراد است.
بارش دو و هشت دهم میلی متر در کرج
مدیر کل هواشناسی استان البرز افزود: میزان بارش در ایستگاه کرج دو و هشت دهم میلی متر و در ایستگاه طالقان یک و چهار دهم میلی متر، هشتگرد 5 میلی متر و فرودگاه پیام سه دهم میلی متر گزارش شده است.
کاهش چهار درجه ای هوای کرج طی روزهای آینده
رحمانیان گفت: طی روزهای آینده دما هوای کرج و سایر شهرستان حدود چهار درجه سانتیگراد کاهش پیدا می کند.
وی تصریح کرد: پیش بینی می شود که بارش های پراکنده در استان البرز تا شامگاه روز یکشنبه ادامه داشته باشد.
مدیر کل هواشناسی استان البرز اظهار داشت: طی بارش اخیر در استان البرز بیشترین بارش در هشتگرد به میزان 5 میلی متر گزارش شده است.
نظر شما