به گزارش خبرگزاری مهر، "کژال محبت" شطرنج باز کردستانی در مسابقات قهرمانی کشور مقام اول را به خود اختصاص داد.
این دوره از مسابقات شطرنج دیابتی که در استان همدان برگزار شد شطرنج باز کردستانی توانست با زمان 30 دقیقه از سد حریفان خود بگذرد و به مقام اول برسد.
بر اساس این گزارش این دوره از مسابقات 20 و 21 مهر ماه سال جاری با حضور 16 شطرنج باز برگزار شد که در بخش نیم سریع سویسی "کژال محبت" توانست اول شود.
هشت استان مرکزی، همدان، کردستان، زنجان، خراسان شمالی، قم و قزوین در مسابقات قهرمانی کشور شطرنج بیماران تالاسمی و دیابتی در استان همدان حضور داشتند.
برگزاری مسابقات مردان آهنین انتخابی استان
مسابقات مردان آهنین انتخابی استان با حضور12 ورزشکار در شهرستان قروه برگزار شد.
این دوره از مسابقات 20 و 21 مهر ماه سال جاری با حضور ورزشکارانی از شهرستان های سنندج، کامیاران، قروه و دیواندره در محل پارک شهرستان قروه برگزار شد.
در پایان این دوره از رقابت ها چهار نفر به عنوان نفرات منتخب استان برای شرکت در مرحله نهایی کشوری اعزام می شوند.
"خبات احمدی" از سنندج با امتیاز 47، "میلاد حیدری" از قروه با امتیاز 45، "یوسف ملکی" از کامیاران با امتیاز 32 و "سعید امینی" از سنندج با امتیاز 25 نفرات اول تا چهارم این دوره از مسابقات شدند.
برگزاری همایش کوهپیمایی نابینایان و کم بینایان در سنندج
به مناسبت روز جهانی نابینایان (عصای سفید) و گرامیداشت روز ورزش و تربیت بدنی همایش کوهپیمایی نابینایان و کم بینایان در دامنه کوه آبیدر با حضور 80 ورزشکار نابینا و کم بینا برگزار شد.
در این همایش رئیس فدراسیون ورزش های نابینایان و کم بینایان کشور، مدیر کل ورزش و جوانان استان کردستان، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان سنندج و جمعی از کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان حضور داشتند.
گفتنی است هدف از اجرای همایش کوهپیمایی، ترویج فرهنگ ورزش در بین این قشر از افراد جامعه عنوان شده است.
نظر شما