پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۳۷

فخاری خبر داد:

تجهیز 252 دفترخانه اسناد رسمی اصفهان به سامانه استعلام الکترونیک

تجهیز 252 دفترخانه اسناد رسمی اصفهان به سامانه استعلام الکترونیک

اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون امور اسناد اداره‌کل ثبت اسناد استان اصفهان گفت: از مجموع 448 دفترخانه اسناد رسمی فعال در استان اصفهان، 252 دفترخانه به سامانه استعلام الکترونیک مجهز شده‌اند.

جواد فخاری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه یکی از مهمترین اولویت‌های اداره‌کل ثبت اسناد استان اصفهان، به کارگیری تجهیزات نوین و انجام فعالیت‌ها به صورت الکترونیکی است، افزود: در سال‌های گذشته و با تلاش‌هایی که در سطح قوه قضاییه صورت گرفته، دستاوردهای بسیاری در این زمینه به دست آمده است.

وی با بیان اینکه یکی از این دستاوردها، تجهیز دفاتر اسناد رسمی کشور و استان اصفهان به سامانه جامع استعلام الکترونیک است، اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌ها و تلاش‌های صورت گرفته، هم‌اکنون 252 دفترخانه اسناد رسمی در سطح استان به این سامانه نوین تجهیز شده‌اند و تلاش برای تجهیز دیگر دفترخانه‌های این استان به این سامانه با جدیت ادامه دارد.

معاون امور اسناد اداره‌کل ثبت اسناد استان اصفهان همچنین اجرای سامانه اسناد رسمی به صورت آزمایشی را گامی دیگر برای انجام فعالیت‌های ثبتی به صورت الکترونیک در این استان عنوان کرد و ادامه داد: اجرای اسناد رسمی الکترونیک برای نخستین بار در کشور و به صورت آزمایشی در استان اصفهان انجام شده که با موفقیت‌های زیادی نیز همراه بوده است.

وی تصریح کرد: توسعه اتوماسیون اداری و مالی، راه‌اندازی و اجرای نرم‌افزار مالی و اداری، تجمیع بانک‌های اطلاعاتی، تجهیز شبکه‌های استاندارد در دفاتر، راه‌اندازی مرکز مانیتورینگ، اتصال تمامی واحدهای ثبتی به دولت الکترونیک و ارسال خلاصه الکترونیکی از دفاتر اسناد رسمی به اداره ثبت نیز از دیگر فعالیت‌های انجام شده در زمینه حرکت به سمت الکترونیکی شدن امور در این اداره‌کل به شمار می‌رود.

فعالیت 34 واحد ثبتی و 459 دفترخانه اسناد رسمی در اصفهان

فخاری در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تعداد واحدهای ثبتی فعال در سطح استان اصفهان، گفت: هم‌اکنون 34 واحد ثبتی در سطح استان اصفهان فعالیت می‌کنند که هفت واحد از این تعداد واحد ثبتی، در شهرستان اصفهان مشغول خدمات‌رسانی به مراجعه‌کنندگان خود هستند.

وی با بیان اینکه عملیات املاک توسط پنج واحد ثبتی در سطح استان به انجام می‌رسد، افزود: در کنار این موضوع، دو واحد ثبتی زیرمجموعه اداره‌کل ثبت اسناد استان اصفهان نیز به امور اسناد می‌پردازند و به مراجعه‌کنندگان خدمات‌رسانی می‌کنند.

معاون امور اسناد اداره‌کل ثبت اسناد استان اصفهان با اشاره به اینکه تاکنون مجوز تاسیس 459 دفترخانه اسناد رسمی در سطح این استان صادر شده است، اظهار داشت: متاسفانه 11 دفترخانه به دلایل مختلف غیرفعال هستند اما 448 دفترخانه فعال در سطح استان، نسبت به خدمات‌رسانی به مراجعه کنندگان خود، اقدام می‌کنند.

فعالیت 255 دفتر رسمی ازدواج و طلاق در اصفهان

وی همچنین با اشاره به اینکه در مجموع 255 دفتر رسمی ثبت ازدواج و طلاق در سطح استان اصفهان مجوز فعالیت گرفته‌اند، تصریح کرد: از این تعداد، 216 دفترخانه متعلق به امور ازدواج است که متاسفانه یکی از این دفترخانه‌ها غیر فعال شده است.

فخاری به تعداد دفاتر ثبت طلاق در سطح استان اشاره کرد و بیان داشت: 38 دفترخانه ثبت طلاق نیز در سطح استان اصفهان مجوز دریافت کرده‌اند که تمامی آنها نیز مشغول به فعالیت هستند.

افزایش 32 درصدی صدور اسناد مالکیت

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تعداد صدور اسناد مالکیت در سال 90 نیز گفت: صدور اسناد مالکیت در سال 90، نزدیک به 32 درصد افزایش یافت و به 131 هزار و 233 جلد سند رسید.

معاون امور اسناد اداره‌کل ثبت اسناد استان اصفهان اظهار داشت: در سال گذشته همچنین 111 هزار و 375 جلد سند تک برگی صادر شد که رشد قابل توجهی را به نسبت سال پیش از آن تجربه کرده است.

کد خبر 1718573

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha