به گزارش خبرنگار مهر، هادی سحابی قبل از ظهر شنبه در مراسم افتتاح پنج طرح بهداشتی نیشابور اظهارکرد: عملکرد رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در جذب منابع دولتی، خیران خوب بوده و امیدواریم هر چه زودتر شاهد ارتقاء دانشکده علومپزشکی به دانشگاه باشیم.
وی بیان داشت: انتزاع حوزه درمانی نیشابور از مشهد خیلی با تاخیر صورت پذیرفته است.
معاون امور مالی وزارت بهداشت عنوان کرد: اکنون 384 هزار نیرو در حوزه سلامت مشغول کار و ارائه خدمت هستند.
معاون پشتیبانی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی نیز در این مراسم گفت: همه باید همت کنیم، تا با جذب 75 درصدی مشارکت خارج از دولت، دامنه خدمات توسعه پیدا کند.
حسین مبارکی بیان کرد: رضایت مردم و مسئولان نیشابور از عملکرد دانشکده علوم پزشکی نشابور برای ما مهم است و عزم جدی مردم، نمایندگان، امام جمعه و فرماندار برای توسعه دانشکده به دانشگاه قابل تحسین است.
وی اظهار داشت: سه مدیر کل حوزه وزارت بهداشت و درمان کشور از نیشابور هستند و وزارت بهداشت درصدد فعال کردن بخش قلب، طب هستهای و رادیوگرافی بیمارستان 22 بهمن است.
نظر شما