اين نمايشگاه كه آثار خوشنويسي غلامرضا راه پيما را از بيست و چهارم تا سي ام ارديبهشت ماه در خود جاي خواهد داد، به همت امور بين الملل حوزه هنري تدارك ديده شده است.
راه پيما كه از برجسته ترين شاگردان استاد فقيد فضل الله فضائلي است در اين نمايشگاه 40 تابلو از آثار آيه نگاري و كتيبه نگاري قرآن خود را ارايه خواهد داد. اين هنرمند بيشتر آثار خود را به شيوه كهن و سنتي بر كاغذهاي رنگي كه از عصاره گياهان تهيه شده، مي نگارد. در نمايشگاه سرود وحي در آثار عرضه شده از خطوط كوفي، ثلث، نسخ، شكسته نستعليق، رقعه، ديواني و گرافيك استفاده گرديده است.
راه پيما عضو بين المللي كميته ايكوم (ICOM) ايران است و وي تاكنون در بيش از 30 نمايشگاه داخلي و 20 نمايشگاه خارجي حضور داشته است و برخي از آثار وي در موزه هاي مختلف جهان نگهداري مي شود.
نمايشگاه سرود وحي از صبح چهارشنبه بيست و چهارم ارديبهشت ماه به روي علاقمندان باز است.

همزمان با ميلاد با سعادت پيامبر مكرم اسلام حضرت محمد(ص) و آغاز هفته وحدت و روز جهاني گنچينه و ميراث فرهنگي نمايشگاهي با عنوان «سرود وحي» در تالار انديشه حوزه هنري برپا مي گردد.
کد خبر 1719
نظر شما