پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ مهر ۱۳۹۱، ۹:۳۶

در گفتگو با مهر اعلام شد؛

توقف طرح‌های گازرسانی صحت ندارد/ گازرسانی به روستاها با وام بانکی

توقف طرح‌های گازرسانی صحت ندارد/ گازرسانی به روستاها با وام بانکی

معاون وزیر نفت با تاکید بر اینکه توقف طرح‌های گازرسانی صحت ندارد، از تامین منابع مالی طرح‌های گازرسانی به روستاهای دور افتاده و سردسیر با استفاده از تسهیلات و وام بانکهای داخلی خبر داد.

جواد اوجی در گفتگو با مهر درباره توقف طرح‌های گازرسانی به دلیل کمبود منابع مالی، گفت: امسال گازرسانی به بیش از یکهزار واحد صنعتی عمده، شهرها و روستاها در دستور کار شرکت ملی گاز قرار دارد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز با تاکید بر اینکه هم اکنون مشکلاتی در تامین منابع مالی اجرای طرح‌های گازرسانی وجود دارد، تصریح کرد: با این وجود مشکلات مالی منجر به توقف طرح‌های گازرسانی نشده است.

معاون وزیر نفت با اعلام اینکه برای سالجاری گازرسانی به یکهزار روستای محروم، مناطق دورافتاده و سردسیر در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: تا پایان شهریور ماه سالجاری تعداد 840 روستای جدید از نعمت گاز طبیعی برخوردار شده است.

این عضو هیات مدیره شرکت ملی گاز با یادآوری اینکه تا بهمن ماه سالجاری در مجموع طرح های گازرسانی به روستاها به طور کامل تکمیل می شود، تاکید کرد: در شرایط فعلی بخش عمده ای از منابع مالی برای گازرسانی به صنایع، شهرها و روستاها از محل وام‌های بانکی تامین و به پروژه ها تزریق می شود.

معاون وزیر نفت پیشتر با اشاره به تدوین و تصویب نقشه راه توسعه گازرسانی خواستار متنوع سازی سبد انرژی ایران شده بود.

به گزارش مهر، تا پیش از پیروزی انقلاب تنها یک روستای کشور به شبکه ملی گاز متصل بود، همچنین تا پایان برنامه چهارم توسعه حدود یکهزار و 61 روستا از نعمت گاز طبیعی برخوردار بودند.

در حال حاضر بیش از 12 هزار و 500 روستای ایران به شبکه ملی گاز متصل شده اند ضمن آنکه گازرسانی به تمامی روستاهای بالای 100 خانوار در دستور کار قرار دارد.
 
در همین حال اخیرا شرکت ملی گاز پیشنهاد کرده بود برای انتقال انرژی به روستاهای دور افتاده به جای گاز طبیعی از انرژی‌های پاک استفاده کرد، بر این اساس هم اکنون در تعدادی از روستاهای استان قم به جای صرف هزینه‌های بالای انتقال گاز، از انرژی زمین گرمایی استفاده شده است.
 
تاکنون 65 درصد سبد انرژی ایران توسط گاز پوشش داده شده است، از این رو در فصول سرد سال میزان مصرف گاز طبیعی در ایران حتی در برخی از روزها از مرز 560 میلیون متر مکعب هم عبور می کند.

کد خبر 1719145

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha