پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ مهر ۱۳۹۱، ۱۷:۱۰

اخبار سپاه استان سمنان/

برگزاری رزمایش گردان امام حسین(ع) در کالپوش میامی

برگزاری رزمایش گردان امام حسین(ع) در کالپوش میامی

سمنان-خبرگزاری مهر: تودیع و معارفه فرمانده حوزه مالک اشتر بیارجمند، برگزاری رزمایش گردان امام حسین(ع) در کالپوش و برگزاری تجمع بزرگ بسیجیان شهمیرزاد، از عناوین اخبار امروز سپاه استان سمنان بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرمانده سپاه ناحیه میامی در مراسم تودیع و معارفه فرمانده حوزه مالک اشتر بیارجمند گفت: پیوند امت وولایت،عامل پیشرفت و بقاء انقلاب است.

عباسعلی کاظمی اظهار داشت: عامل پیشرفت و بقای انقلاب پیوند میان امت و ولایت است، پیوندی تاریخی که باعث پیروزی انقلاب هم شد.

وی افزود: امروزه دشمن سعی دارد با ایجاد تفرقه این پیوند مقدس را ازبین ببرد تا بتواند با استفاده از این فرصت ایجادشده نقشه شوم خود را عملی کند.

فرمانده سپاه ناحیه میامی خاطرنشان کرد: دشمن برای از بین بردن اقتدار و عظمت نظام تلاشهای فراوانی کرده است و در حال حاضر هم با جنگ روانی و اقتصادی وارد جنگ با ایران شده است.

در این مراسم مهدی فرهنگ دوست از فرماندهی حوزه مالک اشتر تودیع و غلامرضا جزءبسیتجانی به عنوان فرمانده جدید حوزه بیارجمند معرفی شد.

برگزاری رزمایش گردان امام حسین(ع) در کالپوش

فرمانده حوزه مقداد کالپوش میامی در فراخوانی و رزمایش گردان امام حسین (ع) گفت: باید جوانان و نوجوانان را نسبت به انحرافات و مفاسد ماهواره آگاه کنیم.

عبدالحسین محمدی اظهار داشت: یکی از راه های مبارزه با تهاجم خاموش فرهنگی دشمن افزایش آگاهی و اطلاع رسانی به ویژه در زمینه اثرات مخرب استفاده از ماهواره است.

وی با اشاره به جنگ نرم دشمن افزود: دشمن در جبهه فرهنگی این بار با نمایش فیلم های مبتذل ماهواره وارد عرصه شده است، فیلم هایی که در روح و روان جوانان و نوجوانان ما اثرات سوء می گذارد.

فرمانده حوزه مقداد کالپوش تأکید کرد: بسیجیان باید در تمام عرصه ها آماده باشند و حرف برای گفتن داشته باشند و حضور پررنگ خود را به تمام دنیا نشان دهند.

فراخوان و رزمایش گردان امام حسین (ع) در روستای حسین آباد کالپوش میامی با حضور عده کثیری از بسیجیان و با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و نشان داده اقتدار بسیجیان منطقه به مدت دو روز برگزار شد که رزم شبانه، تاکتیک، دفاع از کوی و برزن و برنامه های متنوع فرهنگی از دیگر برنامه های این رزمایش بوده است.

برگزاری گردهمایی بسیجیان بیارجمند

معاون سیاسی سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان در گردهمایی بسیجیان حوزه های مالک اشتر و حوزه فضیلت بیارجمند گفت:فراگیر شدن موج بیدار اسلامی، علت توهین به مقدسات اسلام است.

حسینعلی جعفری اظهارداشت: این خواست خداوند است که در جهان کنونی سکه به نام حضرت محمد(ص) باشد و دین اسلام تمام جهان را فرا بگیرد.

وی افزود: آمریکا مدعی رهبری جهان است و می خواهد قداست اعتقادات مسلمانان را بشکند و از بین ببرد و دلیل این توهین‌ها هم فراگیر شدن موج بیداری اسلامی در جهان است؛ موجی که قادر به کنترل آن نیست.

معاون سیاسی سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان خاطر نشان کرد: امروز اسلام در جهان فراگیر شده است به طوری که قرآن در آمریکا جزء پرفروش ترین کتابهاست و نام محمد در بلژیک بیشترین فراوانی را دارد.

برگزاری تجمع بزرگ بسیجیان شهمیرزاد

فرمانده سپاه ناحیه مهدیشهر در فراخوانی و تجمع بزرگ بسیجیان در پایگاه علی‌ ابن ابیطالب شهمیرزاد گفت: استمرار روح اسلام انقلابی در پرتو هشت سال دفاع مقدس و سال‌های جنگ که در سایه رهبری حکیمانه و خردمندانه امام (ره) صورت گرفت.

یحیی دین پرور اظهار داشت: در حقیقت هشت سال جنگ بیمه‌ای بود که باید پرداخت می‌شد تا این انقلاب در مسیر اسلام ناب محمدی و ارزش‌های اسلامی پایدار بماند والحق خون بهای تمامی شهدای جنگ تداوم و استمرار حرکت اصیل انقلاب اسلامی بود.

وی افزود: از برکات مهم هشت سال دفاع مقدس رزمندگان تحکیم وحدت ملی بین آحاد مردم به ویژه گروه‌ها و احزاب سیاسی بود به طوری که همگان منافع حزبی و صنفی خودشان را در خدمت مصالح نظام و امنیت کشور قرار دادند.

برگزاری میدان تیر مدیران دستگاه‌های اجرایی مهدیشهر

میدان تیر مدیران دستگاه‌های اجرایی و بسیجیان ادارات، کارخانجات و بازاریان مهدیشهر به همت حوزه مقاومت خاتم الانبیا (اداری،کارگری،اصناف) این شهر در منطقه عمومی گل رودبار برگزار شد.

فرمانده سپاه ناحیه مهدیشهر، هدف از برگزاری این برنامه را وحدت و نزدیکی مدیران و مسئولان بسیجی دستگاه‌های اجرایی و آمادگی رزمی مسئولان و همکاری و همیاری دستگاه‌های اجرایی با آحاد بسیجیان عنوان کرد.

یحیی دین پرور این گونه برنامه ها را باعث حفظ و تقویت روحیه حماسی و انقلابی در بین آحاد مردم و بسیجیان دانست و گفت:باید یاد حماسه‌ها و فداکاری‌های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان انتقال یابد.

دین پرور افزود: روحیه ایثار و از خود گذشتگی برای زنده ماندن اسلام را باید در مردم به وجود بیاوریم و نباید فراموش کنیم که امنیت و آسایش و آرامش امروز ما مرهون نسل هشت سال دفاع مقدس بوده و هست.

این برنامه به استعداد 90 نفر بر گزار شد که در پایان به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

کد خبر 1719458

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha