پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ مهر ۱۳۹۱، ۲۱:۱۴

مجتبوی اعلام کرد:

نخستین همایش توریسم ورزشی کشور برگزار می شود

نخستین همایش توریسم ورزشی کشور برگزار می شود

ساری - خبرگزاری مهر: نماینده کمیته ملی المپیک گفت: نخستین همایش توریسم ورزشی کشور برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید کوروش مجتبوی عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پنجمین همایش توریسم ورزشی کشور، با هدف توسعه همبستگی همگانی از طریق پرداختن به ورزش همگانی برای نخستین بار با انجام سه ورزش همگانی دو و میدانی، اسکیت و دوچرخه‌ سواری از خراسان رضوی آغاز می‌شود.

وی افزود: این همایش با همکاری مشترک " کمیسیون ورزش برای همه " و " کمیسیون توریسم ورزشی "، کمیته ملی المپیک و فدراسیون ورزشهای همگانی کشور، بیستم مهر ماه جاری از استان خراسان رضوی آغاز شده است.

نماینده کمیته ملی المپیک ایران افزود: در این همایش ورزشکارانی در سه رشته همگانی دو و میدانی، اسکیت و دوچرخه‌ سواری از  استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، گلستان، مازندران و تهران به صورت سه گانه شرکت خواهند کرد.

مجتبوی افزود: اختتامیه این همایش 26 مهر ماه به مناسبت روز تربیت‌ بدنی و ورزش و گرامیداشت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در آکادمی المپیک ایران برگزار خواهد شد.

سرپرست همایش همگانی توریسم ورزشی کشور گفت: در پایان این همایش به تمامی ورزشکاران و مشارکت کنندگان این حرکت بزرگ در تمامی رده‌های سنی گواهینامه ویژه‌ای به صورت مشترک از طرف کمیته ملی المپیک و فدراسیون ورزش‌های همگانی کشور اعطا می شود.

وی از برگزاری اختتامیه این همایش به مناسبت روز تربیت‌ بدنی و ورزش و گرامیداشت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در مازندران خبر داد.

کد خبر 1719990

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha