پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مهر ۱۳۹۱، ۸:۲۲

مشاور عالی شهردار تهران:

عابران پیاده و موتورسواران متخلف باید جریمه شوند

عابران پیاده و موتورسواران متخلف باید جریمه شوند

مشاور عالی شهردار تهران در امور حمل و نقل و ترافیک گفت: در ایران تنها خودروها موظف به رعایت قوانین رانندگی هستند و در صورت تخلف جریمه می‌شوند اما در سایر کشورها، عابران پیاده و موتورسواران نیز جریمه می‌شوند.

مهرداد تقی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که هنوز گزارشی مبنی بر افزایش جریمه های رانندگی در شش ماهه دوم سال ابلاغ نشده است گفت: معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با هرگونه افزایش برخورد و جریمه ها با تخلفات رانندگی و به طور کلی عبور و مرور موافق است.

وی ادامه داد: در کشور ما نیز باید این مسئله مورد توجه قرار بگیرد و عابران متخلف که سبب اختلال در عبور و مرور و ایجاد حادثه می شوند باید جریمه شوند.

مشاور عالی شهردار تهران در امور حمل و نقل و ترافیک افزود: البته باید توجه داشت که بیش از هرچیز باید ابزارهای اجرای مقررات و برخورد با متخلفین را تقویت کرد و باید تکنولوژی و سیستم های مدیریتی به حمایت از قوانین راهنمایی و رانندگی آمده و ضامن اجرایی آن ها شوند.

تقی زاده تصریح کرد: تنها راهکار مقابله با تخلفات رانندگی ،افزایش جریمه ها نیست و باید ابتدا زیرساخت و ابزارهای مقابله با تخلفات توسعه یابد. به عنوان مثال با استقرار دوربین های حساس و متعدد در سطح بزرگراه های تهران، تخلفاتی همچون سرعت غیرمجاز و دنده عقب کاهش چشمگیری پیدا کرده است و دیگر قوانین نیز باید با توسعه ابزارهای تکنولوژیکی حمایت شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر متاسفانه قوانین راهنمایی و رانندگی ضمانت اجرایی قابل قبولی نداشته و همین زمینه را برای رانندگان خاطی فراهم می کند.

کد خبر 1720066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha