پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ مهر ۱۳۹۱، ۱۰:۵۸

شب گذشته برگزار شد؛

تظاهرات مسلمانان انگلیس علیه گوگل/ فیلم موهن را از اینترنت خارج کنید

تظاهرات مسلمانان انگلیس علیه گوگل/ فیلم موهن را از اینترنت خارج کنید

هزاران شهروند مسلمان انگلیس با برپایی تظاهراتی در مقابل شرکت گوگل در لندن خروج فیلم موهن از اینترنت توسط این شرکت را خواستار شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المصری الیوم، هزاران نفر از مسلمانان انگلیس شب گذشته با تظاهرات در مقابل شرکت گوگل در لندن نسبت به فیلم موهن و ضد اسلامی در آمریکا اعتراض کردند و از این شرکت خواستند که فیلم مورد نظر را از اینترنت خارج کنند.

برخی از تظاهرات کنندگان اعلام کردند که از شهرها و دیگر کشورهای اروپایی به لندن آمده اند تا در مقابل مقر اصلی شرکت گوگل در لندن تظاهرات کنند.

یکی از برپا کنندگان این تظاهرات اعلام کرد که تظاهرات بعدی در مقابل دفاتر گوگل و یوتیوب در کشورهای دیگر برپا خواهد شد.

وی با بیان این مطلب افزود: اصرار این شرکت ها به ادامه پخش فیلم موهن در اینترنت به بهانه آزادی بیان باید به پایان برسد چرا که آزادی بیان حد و مرزی دارد.

این معترض خاطرنشان کرد: هیچ مسلمانی تلاش برای توجیه اهانت به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) را نخواهد پذیرفت.

پخش فیلم موهن و ضد اسلامی به کارگردانی سام باسیل 54 ساله مصری قبطی مقیم آمریکا در ماه گذشته میلادی اعتراضات مسلمانان جهان را در پی داشته است و همچنان کشورهای مختلف شاهد تظاهرات ضد آمریکایی است.

کد خبر 1720213

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha