پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۴۴

تفاهم‌نامه همکاری بورس‌های کالای ایران و قزاقستان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بورس کالای ایران و قزاقستان امروز به امضای مدیران عامل این دو شرکت رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، "بولات شایمانوف" مدیرعامل بورس کالای قزاقستان روز دوشنبه علاوه بر بازدید از تالار معاملات بورس کالای ایران از نزدیک با نحوه فعالیت کارگزاران و فرآیند انجام معاملات و تسویه و تحویل در این بورس آشنا شد.

در نشست مشترک مدیران عامل این دو بورس، تفاهم‌نامه همکاری به منظور تبادل تجارب و دانش فنی و کارشناسی در حوزه‌های مختلف مرتبط با معاملات ، قراردادهای مشتق کالایی ، آموزش و فن‌آوری‌های بورسی، برگزاری همایش های مشترک و تداوم روابط دوجانبه برای ارتقا و توسعه بازارهای قانونمند و متشکل کالایی در دو کشور امضا شد.

در این تفاهم‌نامه دو طرف متعهد شدند برای تبادل دانش فنی و کارشناسی، فن‌آوری معاملاتی و کاربری‌های مبتنی بر شبکه مرتبط با عملیات بورس، شناسایی و ایجاد تسهیل برای فعالان بازار دو کشور در زمینه کاربرد ابزارهای نوین معاملاتی و نحوه انجام معاملات در هر یک از دو بورس اقدام کنند.

از دیگر مفاد این تفاهم‌نامه می‌توان به بررسی امکان عرضه کالا در هر یک از بورس‌های دو کشور و شناسایی گروه‌های کالایی قابل معامله و مورد علاقه با هدف توسعه روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری قزاقستان و تبادل فناوری نظارتی و اطلاعات مرتبط با ابزارهای نظارتی بازار و برگزاری دوره ها و برنامه های آموزشی جهت کارکنان و فعالان بازار هریک از طرفین اشاره کرد.

در بورس کالای قراقستان کالاهایی مانند مصالح ساختمانی، غلات و حبوبات، عایق‌های پشت بام، پی وی سی، زغال سنگ، آب معدنی و محصولات بتنی معامله می شود.

کد خبر 1720407

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha