حجت الاسلام حسینعلی رحمتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با حضور 40 نفر از ائمه جماعات دراین برنامه آموزشی این گروه با تبادل دانش واطلاعات در زمینه کسب حلال به بحث پرداختند.
وی تاکید کرد:باید در سطح جامعه نگرش جدیدی نسبت به کسب روزی حلال ایجاد شود وامور مساجد تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با آموزش ائمه جماعات مساجد آنان را برای آموزش عمومی مردم در سطح مشهد توانمند می کند.
کارشناس امور مساجد تبلیغات اسلامی خراسان رضوی بیان کرد: در این کارگاه آموزشی مباحث مختلف در مورد کسب روزی حلال توسط ائمه جماعات به بحث گذاشته شد واستاد ذکایی نکات مورد بحث را رد یا تایید کردند.
وی با اشاره به اینکه جامعه اسلامی باید در جایگاه بهتری از لحاظ کسب روزی حلال قرار بگیرد افزود: باید با توجه به آموزه های دینی جایگاه جامعه اسلامی را به وضعیت مطلوبی در مسائل اتقتصادی سوق دهیم.
حجت الاسلام رحمتی تاکید کرد: در اجتماع کنونی تحت عنوان مدل درآمد زایی و مدل هزینه کرد، به معنای واقعی اسلامی نگرشی وجود ندارد.
وی افزود: مدل درآمد زایی و الگوی مصرف دینی دو رکن اساسی نظام اقتصادی اسلام هستند و به رسمیت شناختن نظام قانونی و فرهنگی دین وتبیین مدل مبتنی برآن دارای اهمیت فوق العاده ای است.
وی تصریح کرد: عملیاتی شدن سیستم های دینی در اقتصاد از جمله سیستم درآمد زایی دینی با تحقق سبک زندگی دینی امکان پذیر است.
وی با بیان اینکه برخی ناهنجاریهاو عادت های غلط اقتصادی در جامعه رایج شده است افزود: پس انداز گرایی افراطی، نگاه به طبقات اجتماعی بالاتر، ناراحتی از تنعم ورفاه دیگران، تقبل زحمات فراوان برای کسب رزق و از عادات غلط اقتصادی است.
حجت الاسلام رحمتی افزود: برای رفع این عادات غلط اقتصادی و اصلاح وفرهنگ سازی، آموزش برای عموم مردم ضروری به نظر می رسد.
وی یاد آور شد: ائمه جماعات مساجد با شرکت در این کارگروهها آموزشهای لازم را برای ارائه در مساجد سطح شهر مشهد می گذرانند و به مردم ارائه خواهند داد.
نظر شما