پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۱۹

اخبار کوتاه/

خط بریل برای نخستین بار در ایلام آموزش داده می شود

خط بریل برای نخستین بار در ایلام آموزش داده می شود

ایلام - خبرگزاری مهر: پرداخت اختلاف قیمت سوخت به تاکسی های دوگانه سوز، آموزش خط بریل برای نخستین بار در ایلام و ... برخی از عناوین اخبار کوتاه استان ایلام است.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون عمرانی استاندار ایلام در جلسه کارگروه سوخت و حمل و نقل استان اظهار داشت: این اختلاف قیمت سوخت به تاکسی داران ساکن در شهرهایی که فاقد جایگاه CNG است، پرداخت خواهد شد.

احمد کرمی ادامه داد: به همین منظور ماهیانه 600 هزار ریال به عنوان اختلاف قیمت سوخت به این افراد پرداخت می شود.

معاون استاندار ایلام اضافه کرد: هم اینک شهرهای ایلام، چوار، ایوان و سرابله دارای جایگاه ˈCNGˈ هستند.

کرمی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون این مبلغ به تاکسی داران خودروهای دو گانه سوز پرداخت نشده افزود: مجموع این مبلغ تا پایان مهر محاسبه و در کیف الکترونیکی کارت سوخت این افراد شارژ خواهد شد.

برخورد سنتی با آسیب های اجتماعی ناکارآمد است

رئیس کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر ایلام برخورد سنتی با آسیب های اجتماعی مانند اعتیاد را ناکارآمد دانست.
 
صادق رستمی  افزود: باید با استفاده از شیوه های علمی و کارشناسی با آسیب های اجتماعی مقابله کرد.
 
وی ادامه داد: مقابله با آسیب های اجتماعی نیازمند وحدت رویه در زمینه پیشگیری، درمان و فرهنگسازی است در اینصورت ریشه کنی این آسیب ها کارساز خواهد بود.
 
وی با بیان اینکه هر جامعه ای با معضل ها و مشکلات اجتماعی مواجه است، ادامه داد: ایران نیز همچون بسیاری از کشورها با آسیب مواد مخدر مواجه است و باید با برنامه ریزی اساسی ریشه کنی آن بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
 
وی ادامه داد: امروز تغییر گرایش مصرف کنندگان مواد مخدر از سنتی به صنعتی یکی از تهدیدهای جدی در کشور تبدیل شده که متاسفانه این مساله روز به روز در حال گسترش است.

رستمی گفت: روند نزولی سن اعتیاد نیز از دیگر مشکلات کنونی جامعه ایران است که از خطرها و تهدیدهای جدی به شمار می رود.

اداره کل بهزیستی ایلام از سوی ستاد اقامه نماز استان تقدیر شد

دبیر شورای فرهنگی اداره کل بهزیستی ایلام گفت: این اداره کل در ارزیابی انجام گرفته از سوی ستاد اقامه نماز استان شایسته تقدیر شناخته شد.

محمد رسوله وندی با اعلام این خبر افزود: این ارزیابی در بین کلیه دستگاه های اجرایی استان انجام گرفت.

وی ادامه داد: در این ارزیابی اداره بهزیستی استان ایلام با کسب امتیاز ۷۰۳ شایسته تقدیر شناخته شد.

مرکز آموزش خط بریل برای نخستین بار در ایلام راه اندازی می شود

 معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی ایلام از راه اندازی مرکز آموزش خط بریل برای نخستین بار در استان خبر داد.
 
شهریار مهردادی به مناسبت روز جهانی نابینایان گفت: به تازگی هشت دستگاه برجسته نگار آموزش خط بریل برای آموزش روشندلان توسط بهزیستی کشور در اختیار این استان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: به همین منظور مرکز آموزش خط بریل با همکاری فنی و حرفه ای تا ماه آینده در مرکز این استان راه اندازی خواهد شد.
 
وی تعداد روشندلان شناسایی شده در استان را هزار و ۶۹۰ نفر عنوان کرد و گفت: درجه معلولیت این افراد خفیف، متوسط و شدید است.
 
وی با بیان اینکه یک درصد افراد جامعه دارای معلولیت نابینایی هستند افزود: به رغم اقدام های پیشگیرانه توسط سازمان های مرتبط ولی همچنان این درصد معلولیت در جامعه وجود دارد.

مهردادی عمده ترین علت معلولیت نابینایی جامعه را عوامل ژنتیکی، حوادث و بیماری ها عنوان کرد.
کد خبر 1720435

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha