به گزارش خبرگزاری مهر، استاندار کرمان، گفت: توسعه ورزش های همگانی در جامعه و تشویق افراد به ورزش گام مهمی در راستای سلامت عمومی جامعه است.
اسماعیل نجار افزود: اقدام دست اندرکاران برگزاری همایش های ورزش عمومی شایسته تقدیر است.
وی با اشاره به اینکه سرانه ورزشی شهر راور به 102 سانتی متر مربع رسیده است، اظهار داشت: این سرانه برابر با استاندارد است.
استاندار کرمان، تصریح کرد: دولت های نهم و دهم در راستای افزایش سرانه ورزشی فعالیت های خوبی داشته است.
وی اظهار امیدواری کرد: تا پایان دولت دهم سرانه فضای ورزشی استان کرمان به 70 سانتی متر مربع برسد.
نجار، همچنین شهرستان راور را باب الرضا (ع) معرفی کرد و گفت: این شهرستان با قرار گرفتن در مسیر مشهد مقدس به عنوان باب الرضا شناخته می شود.
وی افزود: شهرستان راور دارای ظرفیت های کم نظیر در حوزه های مختلف از جمله ظرفیت های کشاورزی، فرش و معادن است.
تیم فوتبال بانوان شهرداری بم نایب قهرمان دانشجویان جهان شد
تیم فوتبال بانوان شهرداری بم که در مسابقات قهرمانی دانشجویان جهان شرکت کرده بود، به مقام نایب قهرمانی این مسابقات دست یافت.
تیم بانوان شهرداری بم توانست با شکست حریفانی مانند الجزایر، ایتالیا، صربستان 2 و بلژیک به فینال این مسابقات راه یابد و در بازی پایانی نیز تیم بم با نتیجه یک بر صفر مغلوب صربستان یک میزبان این مسابقات شد.
این مسابقات با شرکت هفت تیم از شش کشور و به مدت هفت روز در صربستان برگزار شد.
تیم فوتبال بانوان بم سال گذشته قهرمان لیگ برتر کشور شد و هم اکنون نیز در مسابقات این فصل صدر جدول را از آن خود کرده است.
تیم بم قهرمان مسابقات نینجا بانوان استان کرمان شد
مربی تیم بانوان بم، گفت: این تیم با کسب ده مدال طلا، هشت مدال نقره و هفت مدال برنز قهرمان مسابقات نینجا بانوان استان کرمان شد.
مریم شهامت افزود: در این رقابت ها 65 شرکت کننده از شهرستان های بم، کرمان و رفسنجان حضور داشتند و به مدت یک روز با هم به رقابت پرداختند.
وی اظهار داشت: در پایان نیز تیم بم یک مقام اول و دو مقام دوم و کرمان مقام سوم را به خود اختصاص دادند.
تیم بانوان بم با 40 شرکت کننده در این مسابقات حضور داشت و این رقابت ها به سبک تاکا و سلاح انتخابی کشوری به میزبانی شهرستان بم برگزار شد.
مسابقات اتومبیلرانی جنوب شرق کشور به میزبانی ریگان برگزار می شود
بلند ترین تپه های شنی دنیا این روزها در حال آماده شدن بزرگترین رویداد ورزشی در شهرستان ریگان است.
این تپه های شنی که خاصیت درمانی دارند، در 28 مهرماه امسال میزبان رقابت های اتومبیلرانی جنوب شرق کشور خواهد بود.
تپه هایی که قبلا مزاحم زندگی مردم بودند، اکنون برای اهالی روستا تبدیل به رحمت شده اند و این روزها این تپه های شنی تکاپویی را در این منطقه بوجود آورده است.
فرماندار ریگان افزود: این شهرستان طبق کتب تاریخی از جمله "مجم البلدان" شهری باستانی و پر رونق در مسیر جاده ابریشم قرار داشته است.
"محمد برزنگ" گفت: این منطقه تا قرن هشتم هجری بزرگترین مرکز تجاری جنوب شرق کشور محسوب می شده و تاریخ آن همزاد شهر بم بوده و این دو شهر مکمل یکدیگر بوده اند.
وی اظهار داشت: این شهرستان به جز آثار باستانی دارای بلند ترین تپه های شنی دنیا می باشد، که در نوع خود بی نظیر است.
وی گفت: از جمله مناظر بدیع و چشم اندازهای زیبای ریگان، این تپه های شنی در وسعتی حدود 30 کیلومتر مربع و ارتفاع 75متر است.
برزنگ، افزود: این منطقه شنی، در فاصله 10 کیلومتری و در قسمت شمالی مرکز شهرستان قرار دارد و به علت موقعیت مناسب آن روزانه تعداد زیادی از گردشگران برای ورزش و تفریح و ریگ درمانی به این محل مراجعه می نمایند.
دوره آموزش مربیگری درجه دو والیبال بانوان در سیرجان آغاز شد
دوره آموزش مربیگری درجه دو والیبال بانوان در سالن مجتمع فرهنگی ورزشی گل گهر سیرجان آغاز شد.
این دوره آموزشی با شرکت 30 نفر از مربیان خواهر درجه سه از استان های فارس، نوشهر و کرمان و با حضور 'فریبا صادقی' مربی تیم ملی والیبال بانوان بزرگسالان کشور' به مدت هفت روز در سیرجان برگزار می شود.
افراد شرکت کننده پس از موفقیت در این دوره آموزشی، از درجه سه به مربی درجه دو والیبال تبدیل می شوند.
فعالیت تیم پیشکسوتان فوتبال در سیرجان آغاز شد.
با ایجاد امکانات ورزشی و تکمیل ورزشگاه شهید تختی شهرستان سیرجان پیشکسوتان ورزش بویژه فوتبال فعالیت های ورزشی خود را آغاز کردند.
این ورزشکاران هیات خود را با 50 نفر تشکیل داده اند و در مسابقات ورزشی از جمله فوتبال شرکت می کنند.
توجه به ورزش پیشکسوتان ضروری است
'حسین نقیبی' یکی از این پیشکسوتان گفت: ورزش سن و سال نمی شناسد و هر که با ورزش است جوان می ماند و با ورزش نه تنها سلامتی جسمی خود را بازیافته که به سلامت روان هم رسیده ایم.
'علی اسدی' هم بیان کرد: فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد توجه به ورزش را بارها شنیده ایم و می دانیم ورزش برای هر سن و سالی خوب است، لذا امروز خوشحال هستیم پس از 20 سال دوباره به صحنه ورزشی برگشتیم.
'مهدی ارجمند' نیز اظهار داشت: نمی خواهم از ورزش لحظه ای جدا شوم و اکنون که هیات پیشکسوتان محیا شده است خوشحال هستم و افتخار می کنم.
'محمد تقی عبدالهی' رییس هیات پیشکسوتان ورزش سیرجان هم گفت: با ایجاد امکانات لازم و اعلام تشکیل هیات، 50 نفر عضو تیم شده اند و روزهای زوج به تمرین و مسابقه در ورزشگاه تختی سیرجان می پردازند.
وی افزود: این هیات در آینده مسابقات مختلفی را برگزار می کند و حرکت جالبی است که می تواند الگویی برای جوانان ورزشی باشد.
نظر شما