پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مهر ۱۳۹۱، ۲۰:۰۶

روسیا الیوم بررسی کرد؛

آمریکا همپیمان القاعده در سوریه؛ مبارزه با تروریسم به سبک واشنگتن

آمریکا همپیمان القاعده در سوریه؛ مبارزه با تروریسم به سبک واشنگتن

یک پایگاه روسی با اشاره به چراغ سبز واشنگتن به برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و ترکیه برای ارسال سلاح و اعزام گروههای مسلح به سوریه، از ارسال این کمکها برای القاعده پرده برداشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه روسیا الیوم در مطلبی با عنوان" آمریکا با القاعده همپیمان شده" آورده است : روسیه به تحرکات دیپلماتیک خود برای یافتن راهکاری مسالمت آمیز برای بحران سوریه ادامه می دهد.

این پایگاه بیان کرد: سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در اوایل نوامبر با محمد مرسی رئیس جمهوری مصر،نبیل العربی دبیر کل اتحادیه عرب و اخضر الابراهیمی دیدار می کند. همچنین لاوروف در دیداری که تاریخ آن مشخص نیست از ریاض دیدار خواهد کرد.

روسیا الیوم نوشت : همچنین ویتالی چورکین نماینده دائم روسیه در سازمان ملل از گروههای مسلح سوری خواست که به بیانیه ژنو پایبند باشند.این درخواست در آستانه برگزاری نشستی به میزبانی قطر است.

این پایگاه روسی می افزاید: بیشتر گمانه زنی ها حاکی است که از این نشست چیزی بیرون نمی آید و تنها تلاش می شود که از آن به نفع مخالفان سوری بهره برداری شود.

این پایگاه روسی بیان کرد: ناظران بر این باورند کاخ سفید تا پایان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اقدام سرنوشت سازی انجام نخواهد داد، زیرا اوباما نگران است که هر اقدامی به نفع رامنی رقیب انتخاباتی اش تمام شود، اما پس از انتخابات دست رئیس جمهوری آمریکا برای پایان دادن به بحران سوریه از طریق دخالت نظامی باز است.

این پایگاه نوشت : آمریکا علاوه بر تحریم اقتصادی علیه سوریه به عربستان، قطر و ترکیه برای ارسال سلاح و اعزام افراد مسلح چراغ سبز نشان داده است و از هر ابزاری برای دامن زدن به بحران فروگذار نکرده است.

پایگاه روسی می نویسد: پول و سلاح کشورهای حوزه خلیج فارس در درجه اول برای اعضای القاعده فرستاده می شود که از افغانستان، یمن و دیگر کشورها می آیند و این نوعی مبارزه با تروریسم به سبک آمریکایی است.

کد خبر 1721691

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha