پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ مهر ۱۳۹۱، ۹:۴۹

ای بی سی نیوز گزارش داد:

مخالفتها با استقرار هواپیماهای اوسپری در پی تجاوز به زن ژاپنی بالا گرفت

مخالفتها با استقرار هواپیماهای اوسپری در پی تجاوز به زن ژاپنی بالا گرفت

یک رسانه غربی از بازداشت دو سرباز آمریکایی در پایگاه اوکیناوا به اتهام تجاوز به یک زن ژاپنی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه خبری "ای بی سی" گزارش داد که همزمان با مخالفت مردم ژاپن با استقرار هواپیماهای عظیم الجثه اوسپری در اوکیناوا، دو سرباز نیروی دریایی آمریکا در پایگاه اوکیناوا به اتهام تجاوز به یک زن ژاپنی بازداشت شدند.

مقامات اوکیناوا "سیمن کریستوفر براونینگ" و "اسکایلر دوزیوالکر" را صبح امروز چهارشنبه به اتهام تجاوز جنسی به یک زن 27 ساله ژاپنی و دزدیدن وی از مقابل آپارتمانش بازداشت کردند.

وزارت خارجه ژاپن نیز مراتب اعتراض خود در این باره را رسما به سفارت آمریکا در ژاپن اعلام کرد.

مردم اوکیناوا از سال 1995 و زمانی که یک دختر ژاپنی از سوی سه تفنگندار دریایی مورد تجاوز قرار گرفت به شدت نسبت به حضور نظامیان آمریکایی در این جزیره معترض هستند و برای مثال در ماه گذشته میلادی تظاهراتی با حضور 100 هزار نفر از مردم اوکیناوا در اعتراض به حضور نظامیان آمریکایی برگزار شده بود.

استقرار نیروهای بیشتر آمریکایی در اوکیناوا در حالی است که در سال گذشته مذاکراتی میان ژاپن و آمریکا برای تعطیل شدن پایگاه نظامیان امریکایی در اوکیناوا انجام شده بود.

در همین رابطه در اردیبهشت ماه سال جاری اعلام شد که ژاپن و امریکا برای انتقال 9 هزار تفنگدار دریایی آمریکا از اوکیناوا به توافق رسیده اند.

کد خبر 1721769

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha