به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه اين سخنان با سخنان روز چهارشنبه گذشته ابراهيم جعفري نخست وزير عراق كه گفته است تشكيل دولت به زمان نياز دارد در يك راستا است .
به گفته شهرستاني نشستي كه قرار است يكشنبه آينده در پارلمان تشكيل شود به ادامه بررسي حل وفصل داخلي مسايل اختصاص دارد و قرار نيست در ان تشكيل كابينه اعلام شود .
وي تصريح كرد مهمترين مانعي كه اكنون پيش روي تشكيل دولت قرار دارد پيدا كردن نامزدهاي سني براي سمتهاي وزارتي است كه به آنها وعده داده شده است .
شهرستاني با اشاره به اهل تسنن كه به طور گسترده انتخابات سي ژانويه را تحريم كرده بودند و نمايندگان كمي به مجمع ملي فرستاده اند گفت ائتلاف عراق يكپارچه همواره خواسته است تا همه مولفه هاي جامعه عراق را در دولت جاي دهد و آنچه تشكيل دولت را با تاخير مواجه كرده است اين است كه اين گروه ها در پارلمان نماينده اي ندارند .
نظر شما