پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۱۶

نشست نمایندگان و خبرنگاران منطقه شمال خبرگزاری مهر در نوشهر آغاز شد

نشست نمایندگان و خبرنگاران منطقه شمال خبرگزاری مهر در نوشهر آغاز شد

نوشهر - خبرگزاری مهر: نشست نمایندگان و خبرنگاران استانی منطقه شمال خبرگزاری مهر در نوشهر آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، این نشست صبح پنجشنبه با حضور نمایندگان، خبرنگاران و عکاسان حوزه استان‌های شمالی در شهرستان نوشهر از توابع غرب مازندران آغاز به کار کرد.

هادی شریفی، سرپرست اداره کل امور استانهای خبرگزاری مهر در مراسم افتتاحیه این نشست گفت: این رسانه با رویکردی که در پیش گرفته است موفق‌ترین گروه استانی را بین خبرگزاری‌های کشور از نظر کیفیت و نگاه خاص داراست.

وی با تاکید بر تلاش خبرگزاری مهر برای تبعیت از الگوی اسلامی رسانه‌ها ابراز امیدواری کرد: با تعیین چشم‌اندازها، رویکرد و الگوی اسلامی در حرکت آتی خبرگزاری، بتوانیم هرچه بیشتر به اوج  و اعتلای رسانه خود دست یابیم.

شریفی به بخشی از اقدامات انجام شده در حوزه استان های خبرگزاری مهر اشاره و عنوان کرد: راه اندازی پرتال داخلی، نرم افزار جدید از جمله این اقدامات است.

وی برگزاری نشست‌های منطقه‌ای را از دیگر اقدامات برشمرد و اظهار امیدواری کرد  این نشست خروجی مثبتی داشته باشد.

نشست استانی نمایندگان و خبرنگاران خبرگزاری مهر به مدت دو روز ادامه دارد.

استانهای گلستان، گیلان، مازندران، اردبیل، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی منطقه شمال خبرگزاری مهر را تشکیل می دهند.

کد خبر 1722911

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha