به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی اصغر حسینی در خطبه های این هفته نماز جمعه یاسوج افزود: این اقدامات مذبوحانه دروغ بودن ادعای آنان در دفاع از آزادی بیان و حقوق بشر را نشان داد.
وی این اقدام را مغایر با قوانین بین المللی دانست و بیان کرد: این اقدام، نشانه نگرانی غرب از گسترش ارزش های اسلامی و موج بیداری اسلامی در جهان است.
حسینی تصریح کرد: هم اکنون نظام جمهوری اسلامی در نزد دیگر ملل جهان یک الگو شده است و حقانیت آن برای ملتهای آزاده جهان مشخص شده و براین اساس استکبار دست به این اقدام کودکانه زد.
وی بیان داشت: مردم ایران همچون گذشته از این توطئه نیز سربلند بیرون می آیند.
ملتهای مسلمان زنده و بیدار هستند
وی همچنین ضمن دعوت مردم استان به حضور گسترده در راهپیمایی روز شنبه در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) گفت: مردم همه شهرهای استان با شرکت در این راهپیمایی بار دیگر ارادت خود را به آخرین فرستاده الهی نشان دهند.
خطیب موقت جمعه یاسوج اظهار داشت: موج عظیم اعتراض به این اقدام ننگین به استکبار نشان داد که ملت های مسلمان همواره زنده و بیدار هستند و با تمام وجود از مقدسات دینی خود دفاع می کنند.
حسینی افزود: ملتهای مسلمان جهان در مراسم حج امسال پاسخ کوبنده ای به دشمنان اسلام خواهند داد.
وی همچنین با اشاره به هفته تربیت بدنی و ورزش، نسبت به توجه به این امر مهم و توسعه آن تاکید کرد.
حسینی همچنین ضمن ذکر چند حدیث، شهادت امام محمد باقر(ع) را تسلیت گفت و روز عرفه را نیز گرامی داشت.
نظر شما