پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۰ مهر ۱۳۹۱، ۱۳:۳۹

احداث دو تونل موقت در بزرگراه مدرس برای گذر پل طبیعت

احداث دو تونل موقت در بزرگراه مدرس برای گذر پل طبیعت

مدیرعامل شرکت نوسازی عباس آباد از احداث دو تونل موقت حفاظتی در بزرگراه مدرس جهت ادامه مسیر پل طبیعت بدون ایجاد خلل در ترافیک این بزرگراه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ، حجت اله ملاصالحی با تأکید بر حفظ بالاترین سطوح ایمنی وکمترین میزان خلل در ترافیک بزرگراه مدرس در جریان احداث پل طبیعت یادآور شد: با احداث دو تونل محافظتی موقت بر روی این بزرگراه ادامه عملیات فنی و عمرانی این پروژه بین ضلع غربی و شرقی بزرگراه مدرس با حفظ ایمنی تردد خودروها در مسیر شمال به جنوب و بالعکس میسر شده است.

وی از پل طبیعت به عنوان بزرگترین پل تردد غیرخودرویی کشور یاد کرد و افزود: پیشرفت عملیات عمرانی این پروژه مطابق برنامه است و با احداث تونلهای محافظتی فعالیتهای مربوط به نصب سازه ها، جوشکاری ها و اتصالات مربوطه با سرعت بیشتری تا تکمیل نهایی پل در سال جاری دنبال خواهد شد.

مدیرعامل شرکت نوسازی عباس آباد تصریح کرد: طول تونلهای محافظتی حدود 40 متر و عرض آنها هم حدود 15 متر است که با ارتفاع بین 4.5 تا 8 متر هیچ محدودیتی را برای عبور و مرور خودروها ایجاد نخواهد کرد.

به گفته وی، تونل محافظتی مسیر شمال به جنوب بزرگراه مدرس هم اکنون احداث شده و در مسیر جنوب به شمال نیز پس از هماهنگی های لازم، عملیات نصب سازه تونلها که از جنس ورقهای گالوانیزه مواج است انجام خواهد شد.

ملاصالحی پل طبیعت را یکی از شاخص ترین پلها و نمادهای شهری پایتخت از نظر طراحی، سازه و کارکرد عنوان کرد و افزود: با احداث این پل به طول 300 متر علاوه بر اتصال بوستانهای بنادر و طالقانی در دوسوی بزرگراه مدرس شهر تهران صاحب یک جاذبه گردشگری جدید خواهد شد.

کد خبر 1724947

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha