پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ مهر ۱۳۹۱، ۱۵:۲۴

فرزانه اعلام کرد:

زیرساختهای مناسب برای ورود گردشگر خارجی به مازندران فراهم نیست

زیرساختهای مناسب برای ورود گردشگر خارجی به مازندران فراهم نیست

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: هنوز زیرساختهای مناسب برای ورود گردشگر خارجی به استان فراهم نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سیف الله فرزانه پیش از ظهر یکشنبه در سومین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران افزود: اگرچه سالانه گردشگران بسیاری از داخل و خارج کشور به مازندران سفر می کنند ولی میزان ارز آوری این گردشگران بسیار پایین است.

وی اظهار داشت: بیشتر گردشگران با هدف استفاده از مواهب طبیعی و تفرج در دریا تابستان امسال به مازندران سفر کرده و در سه ماهه تابستان 91 بالغ بر 22 میلیون گردشگر وارد استان شدند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به اینکه استفاده ملت ایران از مواهب طبیعی و دریای مازندران در سطوح ملی صورت می گیرد، تصریح کرد: متاسفانه هیچ عزم ملی برای ساماندهی و سازماندهی طرحهای سالمسازی سواحل دریای مازندران وجود ندارد.

فرزانه با بیان اینکه اداره کل گردشگری دستگاه تصدی گری بوده و بهره بردار نیست، یادآور شد: استانی بوده که تعهد جذب گردشگر خارجی تا میزان 200 هزار نفر را در سال متعهد شدیم ولی تاکنون 70 هزار گردشگر خارجی وارد استان شدند.

وی با اعلام اینکه مازندران دارای مواهب طبیعی بکری در ساحل دریای مازندران است، افزود: متاسفانه هیچ استفاده ای از جاذبه گردشگری دریایی و تورهای دریایی در این استان ساحلی نداریم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با بیان اینکه برنامه ای برای جذب 22 میلیون گردشگر ورودی به استان در تابستان امسال نداشتیم، اظهار داشت: بواسطه این بی برنامگی ها بوده که جوانان بیکار استان برای اشتغال جویای کار در استانهای همجوار نظیر سمنان می شوند.

فرزانه با اعلام اینکه تامین زیرساخت های گردشگری مازندران می تواند زمینه سودآوری و درآمدزایی برای ساکنان این دیار فراهم آورد، افزود: در صورت مدیریت صحیح می توانیم از طریق صنعت گردشگری، بیکاری را از استان بزداییم.

کد خبر 1725158

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha