به گزارش خبرنگار مهر، حسن مفیدی در نشست کمیته فرهنگی و هنری مراسم 13 آبان در استان یزد اظهار داشت: اصحاب قلم وظیفه دارند با فکر و قلمی که در اختیار دارند، هجمه های ناجوانمردانه دشمنان نظام را خاموش کنند.
وی افزود: این روزها دشمنان انقلاب اسلامی با وارد کردن هجمه های ناجوانمردانه فرهنگی، جوانان را مورد هدف قرار داده اند.
مفیدی از اصحاب رسانه خواست: با توجه به تهدیدهایی که دشمنان در زمینه های مختلف از جمله زمینه اقتصادی علیه ایران انجام می دهند، روشنگری کنند.
وی همچنین با اشاره به جلوگیری از پخش برنامه های شبکه های برون مرزی ایران توسط کشورهای غربی گفت: چهره واقعی غرب آزادی بیان و دموکراسی نیست.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد افزود: این حرکت نشان داد که غرب به هیچکدام از اصول اولیه بشری پایبند نیست.
مفیدی با بیان اینکه برنامه های روز مبارزه با استکبار جهانی (13 آبان) امسال با محور دفاع از حریم نبی مکرم اسلام برگزار می شود، گفت: در این روز اقشار مختلف مردم انزجار خود را از توهین کنندگان به ساحت پیامبر اکرم (ص) اعلام خواهند کرد.
وی همچنین اعلام کرد: این اداره کل از فعالیت های فرهنگی و هنری که در خصوص 13آبان صورت بگیرد، حمایت خواهد کرد.
نظر شما