به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا سرداری صبح دوشنبه در جلسه شورای شهر اردبیل تصریح کرد: این اعتبار که از مصوبات سفرهای استانی هیئت دولت مصوب شده بود با تاخیر مواجه بود که خوشبختانه حل شده و تخصیص یافته است.
وی افزود: اعتبار اختصاصی خواهد توانست با پیشبرد برنامه های قبلی، زمینه اجرای برنامه های جدید متناسب با نیاز شهری را در سطح شهرهای استان فراهم کند.
سرداری با بیان اینکه در حال حاضر تمرکز شهرداری اردبیل به فعالیتهای عمرانی است، یادآور شد: لازم است پس از این برنامه های فرهنگی نیز به صورت جدی در دستور کار شهرداریها قرار بگیرد.
وی یادآور شد: امسال 72 طرح عمرانی با اعتبار 550 میلیارد ریال در دستور کار شهرداری اردبیل قرار گرفته و تکمیل پروژه هایی که ضرورت بهره برداری بیشتری دارند در اولویت اجرایی است.
رئیس شورای شهر اردبیل از جمله اقدامات انجام شده در راستای استاندارسازی فضاهای شهری را طرح تدوین برنامه پنج ساله شهری عنوان کرد و ادامه داد: این طرح موجب خواهد شد قوانین و ظوابط ساخت و سازهای شهری شفافیت بیشتری پیدا کند و تخلفات این حوزه تا حجم قابل توجهی کاهش یابد.
این مسئول اضافه کرد: اجرای این طرح از سال آینده در دستور کار شهرداری قرار گرفته و پیش بینی می شود پیگیری اهداف آن نتایج مفیدی در راستای توسعه زندگی شهری فراهم کند.
نظر شما