جمشید محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این پایگاه ها در شهرستان های املش، رودسر (زیاز)، سیاهکل (دیلمان) و فومن (ماسوله - قلعه رودخانه) راه اندازی خواهد شد.
وی اظهارداشت: با توجه به کوهستانی بودن گیلان و وجود نقاط مسکونی متعدد روستایی و عشایری در مناطق کوهستانی و جذابیت محیط کوهستان و تفریحگاه های متعدد کوهستانی در سطح استان که موجب هجوم افراد بی شماری برای استفاده از این نقاط می شود متاسفانه اکثر افراد با خطرات کوهستان آشنا نبوده و اطلاعات لازم برای امداد رسانی ندارند.
مدیرعامل هلال احمر گیلان گفت: مشکلات امداد رسانی در کوهستان شامل دور از دسترس بودن امکانات در کوهستان مانند جاده و مراکز درمانی، شرایط خواص آب و هوایی کوهستان، مشکلات حمل مصدوم با توجه به عوارض و عدم راه مناسب در کوه و وضعیت روانی مصدوم و افراد گروه است.
وی همچنین بر ضرورت ایجاد پایگاه های ثابت و تشکیل تیم ویژه امداد و نجات کوهستان و آموزش افراد با انگیزه و علاقمند به امدادگری در کوهستان تاکید کرد.
محمدی ادامه داد: این افراد علاوه بر تسلط کافی بر فنون کمک های اولیه باید فنون کوهنوردی و امداد و نجات کوهستان را بصورت تخصصی آموزش ببینند.
وی گفت: با توجه به حوادث مختلف در کوه، رشته های تخصصی امداد و نجات درکوهستان به گروه های از قبیل گروه نجات از دیواره، گروه نجات از ارتفاعات، گروه نجات از غار و چاه، گروه امداد هوایی، گروه نجات از یخ و برف و گروه کمک های اولیه تقسیم می شود.
مدیر عامل هلال احمر گیلان یادآورشد: علاقمندان به امداد و نجات در کوهستان پس از طی دوره های مقدماتی و تکمیلی امداد و کمک های اولیه با توجه به توان و علاقه می توانند در هر یک از دوره های تخصصی امداد و نجات کوهستان شرکت کنند.
نظر شما