به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، هزاران نفر از شهروندان تونس شب گذشته در اعتراض به خشونت سیاسی ائتلاف حاکم در این کشور در پایتخت تونس تظاهرات کردند.
این تظاهرات چند روز پس از مرگ مشکوک یک فعال سیاسی در جنوب تونس و به دعوت جبهه مردمی، حزب جمهوری و حزب دموکراتیک اجتماعی برپا شد.
تظاهرات کنندگان که در میان آنها برخی نمایندگان احزاب و مجلس موسسان نیز حضور داشتند با سر دادن شعار علیه دولت پایان خشونت سیاسی در تونس را خواستار شدند.
از سوی دیگر تظاهرات مشابهی نیز به دعوت جنبش "نداء تونس" به رهبری "الباجی قائد السبسی" نخست وزیر سابق تونس در خیابان بورقیبه در پایتخت این کشور برگزار شد.
معترضین انحلال دولت و کناره گیری "علی العریض" وزیر کشور و جایگزین کردن یک فرد بی طرف در وزارت کشور را خواستار شدند. همچنین برخی از معترضین خواهان انقلاب جدید در تونس شدند.
در مقابل طرفداران دولت نیز به خیابان ها آمده و با سر دادن شعار، حمایت خود را از ائتلاف حاکم در تونس اعلام کردند. نیروهای امنیتی نیز در این میان سعی داشتند مانع از درگیری میان طرفدران و مخالفان دولت شوند.
برخی از گروه های مخالف از جمله جنبش "ندا تونس" از مردم خواستند روز سه شنبه نیز به تظاهرات خود تحت عنوان "پایان مشروعیت دولت" ادامه دهند و بر ضرورت تشکیل دولت وحدت ملی به جای دولت کنونی به ریاست "حمادی الجبالی" تاکید کردند.
نظر شما