محمدرضا قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: دانشگاه جامع کوثر به عنوان دانشگاهی تک جنسیتی در حالی فعالیت آموزشی خود را از ابتدای سال جاری در بجنورد آغاز کرده که به علت عدم وجود مکانی مناسب، تا زمان احداث ساختمان اصلی این دانشگاه در محل جدید، در مرکز تربیت معلم امام محمدباقر(ع) بجنورد مستقر شده است.
وی با بیان اینکه پیش از این برای احداث ساختمان این دانشگاه 100 هکتار زمین توسط اداره کل راه و شهرسازی استان اختصاص یافته بود که 50 هکتار آن در مجاورت روستای علی آباد و 50 هکتار دیگر نیز در مجاورت روستای لنگر قرار داشت، تصریح کرد: با پیگری های انجام شده مبنی بر اینکه این زمین به علت فاصله از شهر و موسسات آموزش عالی بجنورد، برای احداث دانشگاه جامع کوثر مکان مناسبی نیست، در اقدامی قابل تحسین 100 هکتار زمین دیگر در محدوده تخته ارکان بجنورد به این دانشگاه اختصاص یافت.
قربانی با اشاره به اینکه زمین جدید در مجاورت مراکز آموزش دانشگاهی بجنورد قرار دارد، اظهار داشت: زمین اهدایی جدید شامل یک قطعه 56 هکتاری از اراضی تحت نظر منابع طبیعی و یک قطعه زمین 50 هکتاری از اراضی تحت تملک راه و شهرسازی خراسان شمالی است.
به گفته وی در حال حاضر مراحل نهایی تحویل زمین مذکور در حال انجام است و پس از تحویل آن ساخت دانشگاه جامع کوثر نیز آغاز خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس طرح جامع دانشگاه کوثر خواهران بجنورد، این دانشگاه تا سال 95 تعداد شش هزار دانشجو خواهر از سراسر کشور جذب خواهد کرد و این تعداد تا پایان دوره 10 ساله به 11 هزار دانشجو افزایش مییابد.
بر اساس این طرح، دانشگاه جامع کوثر بجنورد دارای چهار دانشکده فنی مهندسی، علوم پایه، هنر و علوم انسانی خواهد بود.
این دانشگاه با تلاش موسی الرضا ثروتی؛ نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی، از ابتدای سال تحصیلی جاری در مرکز خراسان شمالی راه اندازی شده و هم اکنون 100 نفر دانشجوی خانم در چهار رشته تحصیلی مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع، علوم کامپیوتر و ریاضیات و کاربردها در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
بر اساس برنامه این دانشگاه برای ترم تحصیلی بهمن ماه سال جاری نیز اقدام به پذیرش 100 نفر دانشجوی دیگر در سه رشته حسابداری، معارف اسلامی و ادبیات فارسی خواهد کرد.
نظر شما