پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ آبان ۱۳۹۱، ۹:۴۶

با پیگیری مهر انجام شد؛

تدبیر مهم فرهنگی مخابرات/ امکان تماس رایگان با مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی

تدبیر مهم فرهنگی مخابرات/ امکان تماس رایگان با مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی

شرکت مخابرات ایران در یک تصمیم فرهنگی تماس مردم با مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی با شماره 09650 را مجددا به صورت رایگان در آورد.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از انتشار گفتگوی حجت الاسلام سادات منصوری رئیس مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی با خبرگزاری مهر در مورد کاهش شدید تماسهای تلفنی مردمی با این مرکز در پی تصمیم مخابرات در پولی شدن مکالمات که با عنوان « ضربه بی‌تدبیری مخابرات به مسائل فرهنگی/ تبعات پولی‌شدن مشاوره دینی» در تابستان گذشته در خبرگزاری مهر منتشر شد، حجت الاسلام سادات منصوری از حل این مسئله با موافقت شرکت مخابرات ایران خبر داد.

رئیس مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: همانگونه که می‌دانید این شماره تلفن به پاسخگویی به پرسش‌های دینی مردم در زمینه‌های مشاوره، احکام شرعی و شبهات اعتقادی اختصاص داشت. تا دو سال پیش که مکالمه با این شماره تلفن رایگان بود، تعداد  پرسش‌های مردم با این شماره تلفن به بیش از 2500 سوال در روز می‌رسید، اما از دو سال پیش به بعد که مکالمه از حالت رایگان خارج شد، تعداد پرسش‌ها بسیار پایین آمد.

سادات منصوری افزود: در طول این مدت تلاش‌های زیادی برای توجیه مسئولان محترم مخابرات نسبت به اهمیت این کار و لزوم رایگان شدن آن به عمل آمد که سرانجام اعضای محترم هیئت مدیره مخابرات مخصوصا رئیس محترم هیئت مدیره جناب آقای دکتر سید هاشمی تصمیم گرفتند تا مکالمات با شماره 09650 مجددا به صورت رایگان درآید.

وی در پایان تأکید کرد: این تصمیم هیئت مدیره مخابرات در حالی گرفته شد که شرکت مخابرات به بخش خصوصی واگذار شده است و قاعدتا بخش خصوصی همواره تلاش می‌کند تا سود بیشتری بدست آورد و خود را از گزند زیان‌های احتمالی مصون دارد. روشن است که مجانی کردن مکالمات برای این شرکت، هزینه‌هایی در بر خواهد داشت ولی مسئولان محترم مخابرات با قبول کردن این هزینه گام بزرگی جهت تحقق اهداف بلند فرهنگی جمهوری اسلامی برداشتند. این تصمیم، حاکی از اهمیت فعالیت‌های فرهنگی در نزد مسئولان محترم مخابرات است که سپاس فراوان از آنان را می‌طلبد.

وی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با بیش از دو سال پیگیری از شرکت مخابرات و عنایات ریاست محترم جمهوری اسلامی و وزیر و هیئت مدیره محترم مخابرات، سرانجام شرکت مخابرات ایران تصمیم گرفت مکالمات مردمی با شماره تلفن 09650 را رایگان کند.
 
کد خبر 1726460

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha