پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آبان ۱۳۹۱، ۱۲:۱۹

اخبار کوتاه فرهنگی/

ساخت چکامه بزرگ وحدت در هرمزگان آغاز شد

ساخت چکامه بزرگ وحدت در هرمزگان آغاز شد

بندرعباس - خبرگزاری مهر: رئیس انجمن موسیقی هرمزگان از آغاز ساخت چکامه بزرگ وحدت در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کیانوش جهانبخش گفت: این چکامه توسط گروه 20 نفره هنرمندان عضو انجمن موسیقی استان در محکومیت اهانت به ساحت مقدس رسول گرامی اسلام(ص)در دست ساخت است.

وی افزود: چکامه بزرگ وحدت با هدف معرفی استان هرمزگان به عنوان پایتخت وحدت مذاهب اسلامی با ترکیبی از موسیقی محلی و آیینی هرمزگان و موسیقی کلاسیک ارکسترال ساخته می شود. در ساخت این چکامه 10 تا 12 دقیقه ای از هنرمندان اهل سنت و شیعه هرمزگان و سازهای محلی عود، جفتی، دهل، کَسِر و سازهای کلاسیک و یولن و پیانو استفاده می شود.

رئیس انجمن موسیقی هرمزگان اظهار داشت: ترانه این چکامه آماده و در مرحله آهنگ سازی است و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز هزینه ساخت این موسیقی را تأمین کرده است. ساخت چکامه بزرگ وحدت ابتدای هفته وحدت پنجم بهمن ماه سال جاری به پایان می رسد.

فیلم مستند «آیین باران» از هرمزگان در جشنواره سراسری «رویش»

فیلم مستند «آیین باران» به کارگردانی ایمان و احسان رضایی به هشتمین جشنواره سراسری فیلم «رویش» راه یافت.

هشتمین جشنواره سراسری فیلم «رویش»  9 الی 13آبان ماه از سوی سازمان توسعه سینمایی سوره در مشهد مقدس برگزار می شود. فیلم «آیین باران» به کارگردانی ایمان و احسان رضایی به موضوع جایگاه آب در منطقه هرمزگان از منظر تاریخی، اجتماعی، فرهنگی و آئینی می پردازد.

فیلم مستند «آیین باران» مخاطب را با پیشینه سدهای باستانی جزیره قشم، چاه های روستای تاریخی لافت، آیین باران خواهی، مراسم قبله دعا و نماز باران آشنا می کند.

کسانی که در ساخت این فیلم مستند همکاری داشته اند، عبارتند از: نویسنده: امین امیری - مدیر تولید: احسان نفیسی - تحقیق و پژوهش: فاطمه مدنی – تصویر برداران: علیرضا محسنی ، احمد بازماندگان قشمی ، ایمان رضائی - صدا برداران: مهراب بهرامی ، مهدی بهرامی - تصویر سازی: ابوذر نوروزی نژاد - گوینده متن: جواد بهرامی -  تیتراژ و اصلاح رنگ: مرتضی نیک نهاد . ویدئو گرافیک: شهاب آبروشن - مشاور کارگردان: ماندانا سایبانی - استاد راهنما: همایون امامی - تدوین و صدا گذاری: ایمان رضائی.

این فیلم مستند محصول معاونت امور استان های سازمان صدا و سیما و همچنین شبکه استانی سیمای مرکز خلیج فارس می باشد و ساخت آن از سال 1389 آغاز و تا سال 1391 تولید آن به طول انجامیده است.

جلسه ستاد برگزاری نخستین جشنواره سراسری علمی – کاربردی فرهنگ و هنر برگزار شد

جلسه ستاد برگزاری نخستین جشنواره سراسری علمی – کاربردی فرهنگ و هنر به ریاست سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در بندرعباس برگزار شد.

انوشیروان پیشدار به عنوان دبیر جشنواره ضمن تأکید بر اهمیت این جشنواره گفت: تصمیم داشتیم جشنواره را در شهرستان بندرلنگه برگزار کنیم که پس از بررسی های انجام شده 17 الی 19 ابان ماه در بندرعباس برگزار می شود. این جشنواره با همکاری دفتر آموزش و توسعه فعالیت های فرهنگی – هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهد شد و انتخاب هرمزگان به عنوان میزبان نخستین دوره؛ عملکرد مناسب این اداره کل در فعال سازی مراکز علمی – کاربردی فرهنگ و هنر است.

دبیر نخستین جشنواره سراسری علمی – کاربردی فرهنگ و هنر خاطرنشان کرد: ایجاد ظرفیت های جدید در حوزه تأسیس و گسترش مراکز و دانشکده های علمی – کاربردی، راه اندازی دوره های جدید در مقطع کارشناسی ارشد در این مراکز و ارائه عملکرد و فعالیت 10 ساله مراکز از مهم ترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان اضافه کرد: برگزاری مطلوب این رویداد مهم بستگی به مشارکت و همیاری تمامی دستگاه های استان و هم چنین هنرمندان و حوزه مطبوعات و رسانه استان دارد و جهت برگزاری مطلوب جشنواره ستاد برگزاری با بیش از 10 کمیته فعال شده است.

افتخار آفرینی گروه نمایش آنامیس میناب در جشنواره سراسری تئاتر ماه

گروه تئاتر آنامیس با نمایش "مرگ ناصری" به کارگردانی حسن سبحانی از شهرستان میناب در نهمین جشنواره سراسری ماه شرکت و برای هرمزگان افتخار آفرینی کردند. همچنین احمد رنجبرنیا نیز به خاطر بازی قابل توجه از دستان عزت ا... انتظامی تقدیر نامه خود را دریافت کرد.

نمایش "مرگ ناصری" محتوایی دفاع مقدسی دارد که به روایت مادری می پردازد که سال هاست منتظر آمدن فرزند مفقود شده اش می باشد و هر کس روایتی متفاوت از لحظه شهادت و مفقود شدن او ارائه می دهد.

نمایش "مرگ ناصری" در بیست و چهارمین جشنواره تئاتر استان هرمزگان نیز شرکت داشت که در آن جا نیز توانست در بخش های مختلف مقام کسب نماید.

مشاور هنری استاندار هرمزگان منصوب شد

کیانوش جهانبخش، رئیس انجمن موسیقی هرمزگان و از فعالان حوزه فرهنگ و هنر استان طی حکمی به عنوان مشاور هنری استاندار هرمزگان منصوب شد.

در این حکم که به إمضای ابراهیم عزیزی استاندار هرمزگان می باشد آمده است: «نظر به تعهد، تخصص و سوابق جنابعالی و به موجب این ابلاغ به سمت "مشاور هنری استاندار" منصوب می شوید.

مشاوره در خصوص چگونگی استفاده از ظرفیت های موجود و بهره گیری از توانمندی های هنرمندان استان، در زمینه فراهم نمودن امکانات مورد نیاز رشد و توسعه فعالیت های هنری استان، پرورش استعدادهای هنری و .... مورد تأکید است.

کیانوش جهانبخس گفت: اولویت برنامه های پیش رو تنظیم یک سند توسعه فرهنگی و هنری استان با تفکیک هر شهرستان و منطبق با واقعیات هر منطقه و تأکید بر إرتقاء سطح فرهنگی هنری هنرمندان با محوریت قرار دادن برنامه های آموزشی مستمر است.

سهم روستائیان هرمزگان از صداوسیمای خلیج فارس

مدیرکل صداوسیمای خلیج فارس گفت: شبکه های استانی خلیج فارس در شش ماهه اول امسال بیش از 1200 دقیقه برنامه ویژه روستائیان و توسعه مشاغل روستایی تهیه و پخش نموده اند.

وحید کمالی مدیرکل صداوسیمای خلیج فارس گفت: با هدف پرداختن به روستائیان بعنوان قشر زحمتکش جامعه و انعکاس فعالیت های ایشان حوزه های برنامه سازی سیما و صدای خلیج فارس در شش ماهه اول سالجاری 1269 دقیقه برنامه برای روستائیان و توسعه مشاغل روستایی تهیه و پخش نمایند.

کمالی عنوان کرد: از این میزان برنامه تولید شده 695 دقیقه آن سهم رادیوو 574 دقیقه سهم سیمای خلیج فارس بود ه و زیر سرگ بالاشهر- صبح بالاشهر- گفتگو- راه زندگی- زیرآسمون نیله- شوبندر و پرس وجو عناوین برنامه هایی هستند که در طی شش ماهه اول امسال به موضوع روستا و روستائیان و توسعه مشاغل روستایی پرداخته اند.

کد خبر 1726661

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha