پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲ آبان ۱۳۹۱، ۱۸:۴۲

افکاری:

طرح های اقتصادی فارس مورد حمایت کامل قرار می گیرند

طرح های اقتصادی فارس مورد حمایت کامل قرار می گیرند

شیراز - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار فارس گفت: بر اساس جلساتی که با تدابیر استاندار فارس با حضور مدیران ارشد اقتصادی کشور برگزار شده، طرح های کارشناسی شده در استان که دارای توجیه اقتصادی باشند مورد حمایت کامل قرار می گیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمدعلی افکاری در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان فارس با بیان این که بانکهای استان برای حمایت از طرحهای کارشناسی، اعلام آمادگی کرده اند، اظهار داشت: دستگاه های اجرایی استان باید با ارائه طرحهای دقیق، مطالعه شده و شفاف به بانکها، زمینه بهره گیری از ظرفیت های اقتصادی استان فارس را فراهم کنند.

وی با اشاره به این که افزایش نسبت تسهیلات به سپرده در بانکهای استان فارس مورد تاکید مسئولین بانک مرکزی و وزارت اقتصاد قرار گرفته است، با قدردانی از تلاشهای بانکهای استان برای مشارکت بیشتر در طرح های اقتصادی استان، خواستار پیگیری و توجه دستگاه های اجرایی برای به نتیجه رسیدن طرحهای اقتصادی شد.

معاون برنامه ریزی استاندار فارس با بیان اینکه نرخ بیکاری استان فارس در بهار 91 ، به میزان 2.3 درصد نسبت به بهار 90، کاهش یافته، افزود: دستگاه هایی که تعهد اشتغال خود را در سال 91، به صورت کامل محقق نکرده اند باید تلاش کنند در فرصت باقی مانده به تعهدات خود عمل کنند.

افکاری با تاکید بر این که یکی از وظایف اصلی کارگروه اشتغال و توسعه استان فارس بررسی وضعیت کسب و کار در استان است، گفت: عدم تطابق آموزشهای دانشگاهی با نیازهای واقعی بازار کار در جامعه و فقدان مهارت لازم در فارغ التحصیلان دانشگاه ها، یکی از مشکلات مهمی است که گریبان گیر فضای کسب و کار استان شده و باید در گروه های کارشناسی برای رفع این مشکل چاره اندیشی کرد.

در این جلسه عملکرد دستگاه های اجرایی استان فارس در بخش تعهد اشتغال سال 91 و عملکرد بانک های عامل در بخش بنگاه های زودبازده، مورد بررسی قرار گرفت و معرفی تعدادی از طرحهای تولیدی استان فارس برای دریافت تسهیلات صندوق توسعه ملی، به تصویب کارگروه رسید. 

کد خبر 1727163

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha