پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ آبان ۱۳۹۱، ۱۶:۰۳

قانعی خبر داد:

راه‌اندازی شهرک دانش و سلامت در بوشهر

راه‌اندازی شهرک دانش و سلامت در بوشهر

بوشهر – خبرگزاری مهر: معاون تحقیقات و فن آوری اطلاعات وزارت بهداشت از راه‌اندازی شهرک دانش و سلامت در بوشهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی قانعی ظهر چهارشنبه در حاشیه افتتاح چند پروژه فناوری و تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ایران اسلامی در بخش پزشکی در بین کشورهای منطقه و آسیا رتبه خوبی دارد و در سال‌های اخیر به موفقیت‌های چشمگیری نیز دست یافته است.

وی اضافه کرد: از دو هزار و 500 موسسه آموزش عالی در کشور 50 دانشگاه علوم پزشکی داریم که در رشته‌های مختلف پزشکی دانشجو تربیت می‌کنند و در مجموع پنج درصد دانشجویان کشور در رشته‌های پزشکی تحصیل می‌کنند و 30 درصد تولید علم نیز مربوط به همین بخش است.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت از تدابیر اتخاذ شده برای تامین 290 قلم مواد اولیه در داخل کشور و صرفه‌جویی بالا در این زمینه اشاره کرد و ادامه داد: مجری داخلی برای تولید 50 قلم داروی اساسی قطعی شده و تا دو سه ماه آینده نیز 40 قلم دیگر نیز محقق می‌شود.

وی در ارتباط با راه‌اندازی شهرک دانش و سلامت در بوشهر تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های خوب بوشهر در بخش بهداشت و سلامت تصمیم گرفتیم یکی از پنج شهرک دانش و سلامت را در بوشهر احداث کنیم که دیگر شهرک‌ها در اصفهان، شیراز و تهران راه اندازی خواهند شد.

با حضور دکتر مصطفی قانعی معاون تحقیقات و فن آوری اطلاعات وزارت بهداشت و فریدون حسنوند استاندار بوشهر چهار پروژه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به بهره برداری رسید.

مرکز داده یا (دیتاسنترData Center)، پورتال جدید دانشگاه، آغاز پروژه شبکه ملی سلامت (شمس) و کتابخانه مرکزی علامه بلادی، پروژه هایی هستند که امروز در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و سایت پردیس دانشگاه افتتاح و به بهره برداری می رسیند.

مرکز داده یا دیتاسنتر دانشگاه مجموعه ای از زیرساخت ها و تجهیزاتی است که برای نگهداری داده ها و در محیطی کنترل شده طراحی شده و قابل حمل است.

پورتال جدید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز با هدف ایجاد یک سیستم کاملا پویا با ساختاری منسجم و متمرکز برای ارایه خدمات الکترونیک و آنلاین به کاربران طراحی شده است.

یکی دیگر از پروژه های دانشگاه که امروز به بهره برداری رسید کتابخانه مرکزی علامه بلادی در سایت پردیس دانشگاه است.

این کتابخانه اولین کتابخانه مدرن و مجهز به نسل جدید سیستم‌های اطلاع رسانی و همچنین پیاده سازی کامل تکنولوژی RFID در سطح کشور است که در سه طبقه با زیربنای 1200 مترمربع و هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد ریال آماده بهره برداری شده است.

پروژه شناسنامه ملی سلامت (شمس) نیز یکی دیگر از این پروژه‌ها است که در این طرح اطلاعات پرونده سلامت مردم استان در 340 نقطه در این سامانه که به شبکه کشوری مرتبط است، ثبت می شود.

کد خبر 1727871

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha