پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳ آبان ۱۳۹۱، ۱۸:۱۹

ابوالقاسمی در گفتگو با مهر:

کودکان روز عرفه در " زیر چتر سبز" به نیایش می‌پردازند

کودکان روز عرفه در " زیر چتر سبز" به نیایش می‌پردازند

اصفهان – خبرگزاری مهر : مدیر خانه کودک اصفهان گفت: این خانه در روز عرفه اقدام به برگزاری برنامه‌ "زیر چتر نیایش" ویژه کودکان در ضلع جنوبی سی و سه پل از ساعت 15 کرده است.

زهره ابوالقاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با اجرای این برنامه ضمن آموزش غیرمستقیم نیایش به کودکان و یادآوری این موضوع که همواره کسی هست که به سخنان آنها گوش داده و به آنها کمک کند قصد داریم به مراکز فرهنگی یادآور شویم که در روزهایی مانند عرفه کودکان را از یاد نبرند.

وی افزود: به طور معمول در مباحثی همچون نیایش والدین و مسئولان چندان توجهی به کودکان ندارند که امیدواریم اجرای این برنامه آغازی بر توجه بیشتر نهادها و مسئولان به مسئله نیایش و کودکان باشد.

مدیر خانه کودک اصفهان تاکید کرد: در این برنامه یک فرشته نمادین با کودکان در ارتباط است تا به آنها یادآور شود فرستاده‌ای آسمانی همواره مراقب آنها ست و طریقه نیایش نیز توسط گل عروسکی برنامه برای کودکان بیان می‌شود.

وی ادامه داد: نوشتن دعا توسط کودکان و تزیین آن و پرواز بادبادک‌های حاوی پیام کودکان توسط خود آنها از دیگر برنامه‌های ویژه این مراسم است.

ابوالقاسمی با بیان اینکه این برنامه با هدف آموزش جایگاه نیایش و اهمیت آن در ایجاد آرامش و تأمین سلامت روان انسان برگزار می‌شود، تصریح کرد: مربیان خانه کودک هر روز کلاس‌های خود را با طرحی به نام "هدیه" آغاز می‌کنند بدین صورت که مفاهیم نیایش با زبان کودکانه برای بچه‌ها بیان شده و کلاس با دعای یکی از کودکان آغاز می‌شود.

وی اضافه کرد: امیدوایم با برگزاری آیین نیایش"زیر چتر سبز" به روش کودکانه بتوانیم تصویری زیبا و خوشایند از مراسم دعا و نیایش را در ذهن کودکان ثبت کنیم.

کد خبر 1728049

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha