به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد ئیسی با بیان اینکه این نمایشگاه از هشتم تا 12 آبان ماه جاری آغاز می شود، گفت: هنرمندان چهارمحال و بختیاری در رشته های چاپ قلمکار، نمد، سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، معرفی جاذبه های گردشگری، سیاه چادر عشایر بختیاری وآئیین های سنتی در این نمایشگاه شرکت می کنند.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه جهانگردی و صنایع دستی مشهد در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی این شهر، تصریح کرد: از استان چهارمحال و بختیاری پنج هنرمند در بخش صنایع دستی، چهار هنرمند در بخش سیاه چادر عشایری و سه نفر نیز در بخش معرفی جاذبه های گردشگری استان شرکت می کنند.
رئیسی از برگزاری همایش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی همزمان با این نمایشگاه خبر داد و تصریح کرد: یکی از هنرمندان استان چهارمحال و بختیاری در این همایش شرکت و به ارائه مقاله در این زمینه می پردازد.
مهرماه امسال پنج میلیون دلار ماشین آلات وارد چهارمحال و بختیاری شد
معاون بازرگانی خارجی سازمان صنعت،معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت:امسال پنج میلیون و 490 هزار و 662 دلار ماشین آلات وارد استان شده است.
رحمت الله صفری افزود: این ماشین آلات از کشور های آلمان، چین و ایتالیا برای ایجاد وراه اندازی خط تولید وارد استان شده اند.
وی ادامه داد: مهرماه امسال 35 میلیون و 610 هزار و 65 کیلوگرم کالا به ارزش 11 میلیون و 711 هزار و 719 دلار کالا هم از چهارمحال و بختیاری به خارج از کشور صادرشده است.
صفری گفت: موکت ، بادام ، سیمان ، پرنده های زینتی ،ماهی قزل آلا، غذای ماهی ،کاشی و سرامیک ،لوازم خانگی برقی ،آب معدنی ،روغن خوراکی وکپسول گاز را از عمده کالاهای صادراتی چهارمحال و بختیاری است.
وی افزود: عمارات، عراق، پاکستان، افغانستان و هند از بازارهای هدف صادراتی کالاهای چهارمحال و بختیاری است.
نشست شعر خوانی "اینک عصر شعر" در شهرکرد برگزار شد
احمد رحیم خانی افزود: یکی از مشکلات عمده در شعر شکاف عمیق بین شاعران جوان و پیشکسوت در استان است که واحد ادبیات حوزه هنری تلاش دارد آشنایی این نسل ها را با هم بیشتر نماید.
این آثار از 23 دانشجوی این دانشگاه برای ارائه در نمایشگاه پوستر ارائه شده است.
یکی از ویژگی های این نمایشگاه وجود آثاری است که برای نمایشگاه و در مدت زمان ده دقیقه خلق شده اند و حاصل کارگاه مشترکی هستند که در زمان مشخصی برگزار شده است.
حجت الله شیروانی افزود: هدف از انعقاد این تفاهم نامه استفاده از توانایی و تجارب هنری و توسعه همکاریها در این زمینه و در جهت پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی است.
وی ادامه داد: ایجاد بانک طرح ،فیلم نامه و نمایشنامه با رویکرد پیشگیری از آسیب های اجتماعی ،مشارکت در برگزاری مسابقات و جشنواره های مختلف هنری ،برگزاری نمایشگاه ها ی هنری با موضوعات آسیب های اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ،تهیه نشریه کتابک و کتاب ، حمایت و همکاری با هنرمندان رشته های مختلف جهت خلق اثر های ادبی و هنری با موضوع پیشگیری از جرم و آسیب های اجتماعی از کارهای است که در آینده این دو دستگاه انجام خواهند داد.
نظر شما