پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آبان ۱۳۹۱، ۱۲:۳۸

تخلفات اداری وزارت بهداشت از میانگین کشوری کمتر است

دبیر هیئت عالی نظارت بر تخلفات اداری گفت: تخلفات اداری در وزارت بهداشت، از میانگین تخلفات اداری کشور پایین تر است، این وزارتخانه با 72 دهم درصد از سایر دستگاههای اداری تخلفات کمتری داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن ونایی در همایش اعضای هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان وزارت بهداشت، با تاکید بر اینکه هیئت عالی نظارت حلقه مکمل هیئت های بدوی و تجدید نظر است، گفت: تنها ملاک تصمیم گیری این هیئت نص صریح قانون است.
 
وی به بیان اهداف تشکیل هیئت عالی نظارت پرداخت و اظهار داشت: نظارت بر حسن اجرای قانون - ایجاد هماهنگی در کار هیات رسیدگی به تخلفات اداری- بررسی شکایت اشخاص از آرای هیئت رسیدگی و نیز بررسی آراء صادره و راهنمایی از مهمترین اهداف تشکیل این هیئت است.
 
ونایی تصریح کرد: از 13 هزار پرونده در سطح کشور، 3 هزار طرح شکایت و به دبیرخانه هیئت عالی نظارت برای بررسی توسط کارشناسان خبره ارجاع داده می شود.

وی از کاهش 3 دهم درصدی تخلفات طی چند سال اخیر خبر داد و افزود: بررسیهای صورت گرفته نشان داد شاخص تخلفات کشور طی سه سال اخیر از 1.17 درصد به 9 دهم درصد رسیده است و اکنون 3 دهم درصد کاهش تخلفات در سراسر کشور را شاهد هستیم.
 
دبیر هیئت عالی نظارت بر تخلفات اداری به حضور 47 هیئت بدوی و 11 هیئت تجدید نظر با 276 عضو در وزارت بهداشت اشاره و تصریح کرد: از 2 هزار و 232 رای واصله ، یکهزار و 154 رای قطعی، 658 رای قابل پژوهش و 420 رای برائت توسط هیئت بدوی در سال گذشته صادر شد.
 
ونایی بیشترین تخلفات را مربوط به غیبت غیر موجه، ترک خدمت، اعمال و رفتار خلاف شئون اداری، نقص قانون، کم کاری و یا سهل انگاری و سرپیچی از اجرای دستورات نام برد و خاطرنشان ساخت: در 6 ماهه اول امسال توبیخ کتبی و اخراجی بیشترین موارد مجازات بوده است.

دبیر هیئت عالی نظارت بر تخلفات اداری بیشترین شاخص تخلفات اداری را مربوط به سازمانهای ثبت اسناد ، زندانها و پزشکی قانونی دانست و گفت: معیار هیئت عالی نظارت بر تخلفات اداری اجرای دقیق قوانین است.

کد خبر 1728877

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha