پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۵۵

400 میلیون دلار ارز دارویی کشور تامین شد

400 میلیون دلار ارز دارویی کشور تامین شد

وزیر بهداشت از تامین 400 میلیون دلار ارز دارویی کشور خبر داد و گفت: امیدواریم با همت بانک مرکزی بتوانیم دو میلیارد دلار ارز دارویی کشور را تأمین کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مرضیه وحید دستجردی روز جمعه در بازید از شرکت تجهیزات پزشکی سها افزود: با همکاری برخی مدیران بانک مرکزی در حدود 300 تا 400 میلیون دلار ارز دارویی کشور تأمین شد و امیدواریم با همت بانک مرکزی که در زمینه نیاز دارو مردم و بیماران را به خوبی درک کرده‌اند بتوانیم دو میلیارد دلار ارز دارویی کشور را نیز تأمین کنیم.

وی با اشاره به مدیریت جدید جمعیت هلال احمر گفت: به دلیل عملکرد مناسب با افزایش تولیدات جدید دارویی مواجه شده‌ایم و امروز نیز خط تولید آنژیوکت علیرغم تمام تحریم‌ها و فشارها در این شرکت دارویی افتتاح شد.قبل از تولید انبوه آنژیوکت آزمایشات و مجوز تأیید تولید آن توسط وزارت بهداشت انجام شد و امروز ما شاهد افتتاح خط دوم سرنگ‌سازی در این کارخانه نیز هستیم.
 
وحید دستجردی با اشاره به اینکه شرکت تجهیزات پزشکی سها توانایی دو سوم تولید صافی دیالیز کشور را دارد، گفت: امیدواریم با راه‌اندازی خط‌های جدید تولیدی بتوانیم تولیدات صافی را در این شرکت ارتقا دهیم.
 
وی تصریح کرد: در این زمینه امیدواریم با همت تولید‌کنندگان داخلی نیز دستگاههای دیالیز نیز به تولید مناسب برسد تا دیگر هیچ بیماری احتیاج به تخت دیالیز نداشته باشد و نوبت‌دهی برای تخت دیالیز را به صفر برسانیم و در نهایت تولیدات دستگاه‌های دیالیز را نیز ارزان عرضه کنیم.

کد خبر 1728930

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha