پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ آبان ۱۳۹۱، ۱۲:۳۱

کولیوند در گفتگو با مهر:

لاریجانی طرح سوال از رئیس جمهور را منتفی نکرد

لاریجانی طرح سوال از رئیس جمهور را منتفی نکرد

کرج – خبرگزاری مهر: نماینده مردم کرج، اشتهارد و آسارا گفت: منتفی شدن طرح سوال از رئیس جمهور در مجلس هیچ ارتباطی به لاریجانی نداشت و تنها مصلحت نظام و حفظ آرامش سیاسی کشور باعث منتفی شدن طرح سوال از رئیس جمهور شد.

محمدجواد کولیوند در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص برخی مسائل منتشر شده درباره منتفی شدن طرح سوال از رئیس جمهور در مجلس و ارتباط آن با کاندیدا شدن لاریجانی برای دور بعد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: لاریجانی و مسائل مربوط به آن طرح سوال از رئیس جمهور را منتفی نکرد.

وی افزود: لاریجانی بارها کاندیدا شدن خود برای ریاست جمهوری را تکذیب کرده و به یقین منتفی شدن طرح سوال از احمدی نژاد ارتباطی به این مسائل ندارد.

کولیوند تاکید کرد: از آنجا که مجلس باید خردمندانه عمل کند، وضعیت سیاسی، اقتصادی و امنیتی کشور مجلس را مجاب کرد که در این شرایط طرح سوال از رئیس جمهور به صلاح کشور نیست و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص آرامش و ثبات سیاسی در کشور ترجیح بر آن شد که این اقدام لغو شود.

وی طرح سوال از رئیس جمهور را تنها منوط به وضعیت اقتصادی، بحران در بازار ارز و کاهش ارزش پول رسمی کشور در عرض کمتر از چندماه همچنین تورم و گرانی وارد بر بازار و فشارهای ناشی از آن به مردم دانست.

کد خبر 1729438

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha