پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۲۸

صفوت خبرداد:

ایجاد 378 پایگاه سنجش بینایی/ چهار هزار و 413 نفر کم بینا و نابینادر شیراز

ایجاد 378 پایگاه سنجش بینایی/ چهار هزار و 413 نفر کم بینا و نابینادر شیراز

شیراز - خبرگزاری مهر: رئیس اداره بهزیستی شهرستان شیراز گفت: 378 پایگاه سنجش بینایی کودکان سه تا شش سال در سطح شیراز آماده فعالیت است که از این تعداد 11 پایگاه به صورت دائم و بقیه پایگاهها به صورت سیار است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد باقر صفوت ظهر شنبه درحاشیه مراسم افتتاح طرح کشوری پیشگیری از تنبلی چشم کودکان 3 تا 6 سال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای اجرای این طرح  در کل شهرستان شیراز از تمامی ظرفیت های خانه های بهداشت استفاده شده و مهدکودک های خصوصی نیز همکاری مناسبی را برای انجام طرح داشته تا بتوان تمامی کودکان را تحت پوشش قرار دهیم.

وی ادامه داد: 350 مورد مشکوک به تنبلی در سطح شیراز شناسایی شده که با دریافت عینک و تحت درمان قرار گرفتن در سنین طلایی میتوان از نابینایی در سنین بالا  پیشگیری کرد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان شیراز ابراز کرد: یک هزار و263 نفر عیوب انکساری تشخیص و به چشم پزشک ارجاع داده شده که هزینه معاینات توسط سازمان بهزیستی استان فارس پرداخت می شود.

صفوت اضافه کرد: در صورت نیازمند بودن خانواده و نداشتن هزینه خرید عینک برای کودکان مبتلا به تنبلی چشم، سازمان بهزیستی 20 تا 100 درصد هزینه خرید عینک را تامین می کند.

وی اعلام کرد: امسال 42هزار و 150نفر مورد ارزیابی  و معاینه قرار گرفتند که امیدواریم 10 تا 20 درصد ارزیابی افزایش داشته باشد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان شیراز تصریح کرد: از کلیه خانواده ها خواهشمندیم کودکان سوم تا ششم سوال خود را تا پایان آبان ماه به یایگاههای سنجش بینایی جهت معاینه آورده تا شاهد کاهش عواقب تنبلی چشم در شیراز باشیم.

صفوت تاکید کرد: چهار هزار و 413 نفر نابینا و کم بینا در شیراز شناسایی شده که این میزان نسبت به 11 هزار نفر آمار کل استان آمار بالایی است و نیازمند یاری خانواده ها برای کاهش آمار هستیم.

وی با اشاره به گستردش جمعیتی شیراز گفت: خوشبختانه تمامی مجتمع های خصوصی نیز از ابتدا تا انتهای طرح با سازمان همکاری کرده تا بتوانیم تمامی کودکان را تحت پوشش طرح قرار دهیم.

کد خبر 1729539

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha