به گزارش خبرنگار مهر، علی کفاشیان در حاشیه تمرین ظهر امروز تیم ملی فوتسال گفت: از نظر من فوتسال رسالت خود را انجام داده است. جَو خوبی در تمرینات حاکم است و بازیکنان با تمام وجود تمرین می کنند. ما هم برای فوتسال چیزی کم نگذاشته و بهترین کادر فنی را هم برای این تیم آوردهایم. امیدوارم در نهایت جزو چهار تیم پایانی جام جهانی باشیم.
کفاشیان با اشاره به اهدای پاداش به بازیکنان فوتسال در صورت موفقیت در جام جهانی تصریح کرد: ما فوتسال را دست کم نمیگیریم و همانقدر که برای فوتبال ارزش قائلیم، برای فوتسال هم ارزش قائلیم. در صورتی که تیم ملی در جام جهانی موفق باشد قول میدهیم با پاداش در خور شان، از زحمات آنها تقدیر کنیم.
رئیس فدراسیون فوتبال همچنین از احتمال تغییراتی در کمیته فوتسال خبر داد و افزود: قصد ما این است پس از بازگشت ایران از مسابقات جام جهانی، فوتسال را کاملا مستقل کنیم و این ورزش را تا مقام نایب رئیسی بالا بیاوریم. در همین راستا قرار است در حاشیه مسابقات جام جهانی به فیفا پیشنهاد بدهیم کشورهایی که فوتسال پیشرفتهتری نسبت به سایر کشورها دارند، این رشته را از کمیته به نایب رئیسی ارتقا دهند. هدف ما این است که این پیشنهاد از طرف ایران مطرح شود.
وی همچنین به مشکلات مالی فدارسیون فوتبال اشاره کرد و گفت: من مشکلات مالی فدراسیون را با محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان در میان گذاشتم. حتی در نامهای جداگانه از عباسی خواستم مشکلات مالی را برطرف کند ولی جوابی نگرفتم. به هر حال مشکلی نیست و وزارتخانه قول مساعدت داده است.
تیم ملی فوتسال ایران بامداد فردا برای حضور در مسابقات جام جهانی عازم تایلند میشود.
نظر شما