پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۷ آبان ۱۳۹۱، ۱۵:۰۲

روزانه حدود 90 تن زباله های بیمارستانی حمل و دفع می شود

روزانه حدود 90 تن زباله های بیمارستانی حمل و دفع می شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: در حال حاضر روزانه حدود 90 تن زباله های بیمارستانی حمل و دفع می شود. این در شرایطی است که سیستم تفکیک در محل تولید به خوبی صورت نمی گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اعضای شورای شهر تهران درجریان پانصد و دومین جلسه شورا، رای به بازگرداندن لایحه افزایش بهای خدمات و چگونگی اعمال نظارت بر جمع آوری ودفع پسماند های ویژه پزشکی ، صنعتی و کشاورزی به کمیسیون عمران دادند تا سامانه استاندارد جمع آوری و دفع مناسب پسماند ویژه تدوین شود . 

رسول خادم درجریان بررسی اولیه این لایحه در کمیسیون اقتصادی و برنامه و بودجه شورا اظهار داشت: کمیسیون برنامه و بودجه شورا بر این عقیده است که چون مسوولیت عادی سازی پسماندهای ویژه پزشکی ، صنعتی ، کشاورزی به روش های مقرر در مصوبات و قوانین به عهده تولید کنندگان پسماند های مذکور است و شهرداری صرفا پس از عادی سازی پسماند های مذکور ، می بایست همانند سایر پسماندها نسبت به حمل ودفن بهداشتی آن اقدام کند و نیز با توجه به اینکه دستگاه های مسوول در این خصوص تاکنون به مسوولیت های مقرر در قانون عمل نکرده اند در این شرایط تجدید نظر در تعرفه های قبلی تاثیری در روند بهبود جمع آوری پسماندها ، ندارد بنابراین با افزایش قیمت تعرفه موافق نیست.

وی خاطر نشان کرد: در سال 86 که موضوع تعیین بهای خدمات برای جمع آوری و دفع زباله های ویژه در شهر تهران مطرح شد شورا و شهرداری ، نگاه درآمدی براین موضوع نداشتند و در همان سالها با کمک قوه قضائیه ودادستانی و وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست ، شرایط خوبی برای جمع آوری ودفع زباله های ویژه در حال ایجاد بود که متاسفانه با تغییر و تحولات بدنه اجرایی این موضوع به فراموشی سپرده شد .

خادم افزود: در همان سالها نگاه این بود که تعرفه های جمع آوری می تواند ابزار بازدارنده ای در جهت بهبود وضعیت حمل و دفع زباله های ویژه باشد.

فیاض مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران نیز تاکید کرد: در حال حاضر روزانه حدود 90 تن زباله های بیمارستانی حمل و دفع می شود. این در شرایطی است که سیستم تفکیک در محل تولید به خوبی صورت نمی گیرد از طرف دیگر وسایل حمل این زباله ها که هنوز به صورت ویژه هستند. نیز خیلی مناسب نیست. فیاض یادآور شد: در حال حاضر شهرداری تهران ، 27 دستگاه خودوری مخصوص و 7 دستگاه خودروی روبسته برای حمل زباله های ویژه در اختیار دارد.

 ابتکار رئیس کمیته محیط زیست شورا نیز تاکید کرد: جمع آوری پسماندهای ویژه ، بهداشتی ، صنعتی و کشاورزی باید توجیه اقتصادی داشته باشد دراین صورت است که بخش خصوصی و یا هرسازمان دیگری می تواند در این بحث ورود پیدا کند.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه دستگاه های اتوکلاپ به تنهایی نمی تواند پسماندهای ویژه بیمارستانی را به حالت عادی درآورند باید دراین زمینه سامانه استاندارد قابل قبولی برای جمع آوری و دفع زباله ها تهیه و تدوین شود.

ابتکار پیشنهاد بازگرداندن لایحه را به کمیسیون عمران جهت بررسی بیشتر ارائه کرد.

مهندس مهدی چمران با قبول بازگرداندن لایحه مذکور به کمیسیون عمران شورا خاطر نشان کرد : تعیین تعرفه ها در سال 86 به این شرط بودکه شهرداری خودروهای مخصوص جمع آوری پسماندهای ویژه بیمارستانی را تهیه کند.

وی افزود: با توجه به شرایط فعلی که ساز و کار مشخصی برای تفکیک ، امهاء، جمع آوری و دفع زباله های ویژه وجود ندارد و هیچ یک از سازمان های مربوطه به یک نقطه مشترک برای حل این موضوع نرسیده اند، افزایش تعرفه ها دردی را دوا نخواهد کرد و با این روش بیمارستان ها تحت فشار برای تفکیک و امهاء اولیه پسماندهای ویژه شان قرار نمی گیرند.

رئیس شورای شهر تهران با این شرط که تصمیم جدی برای موضوع جمع آوری دفع پسماند های ویژه ، بهداشتی ، صنعتی ، کشاورزی گرفته شود موضوع بازگرداندن لایحه به کمیسیون عمران را به رای گذاشت که در نهایت اعضای شورا با این موضوع موافقت کردند.

وی همچنین تاکید کرد: چنانچه ضرورت داشته باشد برای حل این موضوع نشست مشترکی با دعوت از وزیر بهداشت و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خواهیم داشت.

 

نامگذاری مکانی مناسب به نام امام هادی (ع)

در ادامه این جلسه حبیب کاشانی عضو شورای شهر تهران با اشاره به برگزاری کنگره بین المللی بزرگداشت امام هادی (ع) در شهر تهران و نیز با توجه به اهانت های مکرر به ساحت مقدس امام هادی (ع) پیشنهاد داد میدان یا مکان مناسبی در سطح شهر به نام این امام بزرگوار نامگذاری شود.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران نیز ضمن تایید این مطلب با اشاره به اینکه طبق آئین نامه کمیسیون نامگذاری ، نامگذاری میادین و خیابان ها به نام ائمه (ع) به صلاح نیست به کمیسیون نامگذاری پیشنهاد داد: تا مکان یا مجتمع فرهنگی مناسبی را جانمایی و به نام امام هادی (ع) نامگذاری کند.

در این جلسه همچنین دکتر سعید متصدی به عنوان نماینده شورای شهر تهران جهت عضویت در کارگروه موضوع بند (الف) مصوبه ساماندهی دکل ها، آنتن ها و ایستگاه های ارتباط رادیویی در شهر تهران معرفی و انتخاب شد.

معصومه ابتکار رئیس کمیته محیط زیست شورای شهرتهران با اشاره به اینکه نصب آنتن های مخابراتی یکی از مباحثی است که مردم در خصوص آن حساسیتهای زیادی دارند اظهار داشت: شرکت ارتباطات شهر در این مدت کارهای خوبی انجام داده و مصوبه شورای شهر به سمت اجرایی شدن پیش می رود.

وی اضافه کرد: تاکنون توانسته ایم اکثر دستگاههای دولتی،شرکت ها و سازمان های مرتبط با این موضوع را در جهت پیش برد مصوبه هماهنگ کنیم اما بخشی از ناهماهنگی ها که مربوط به شهرداری تهران بود هنوز به طور کامل حل نشده است که از شهرداری می خواهیم هر چه سریعتر این مشکلات را رفع کند تا یک نظارت قوی در هماهنگی و اجرای این مصوبه ، مهم زیست محیطی صورت گیرد.

علیرضا دبیر عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران نیز با اشاره به اینکه تعداد شکایت های مردمی در این خصوص زیاد است خاطر نشان کرد: این کارگروه باید مراقب باشد تا در صدور مجوزهای نصب دکل تمام جوانب کار سنجیده شود و گزارش مجوزهای صادر شده را به شورای شهر ارسال کند.

در ادامه این جلسه حسابرس مستقل شورای شهر تهران گزارش حسابرسی از سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران برای سال مالی منتهی به 1388 را ارائه کرد که براساس این گزارش به دلیل محدودیتهای اساسی در بررسی صورتهای مالی و عملکرد این سازمان در زمان تهیه گزارش حسابرسی این سازمان عدم اظهار نظر اعلام شد.

جعفر تشکری هاشمی معاون حمل ونقل شهرداری تهران در رابطه با این گزارش با اشاره به اینکه در سازمان طی یکسال گذشته روند اصلاح حسابداری در پیش گرفته شده است اظهار داشت: در این سازمان با استقرار حسابداری نقدی به غیر نقدی ، از وابستگی مالی به سمت استقلال مالی پیش رفتیم برهمین اساس تمام اشکلات مورد اشاره حسابرس را رفع و برای سال 89 یک گزارش مورد قبول ارائه دهیم.

تشکری هاشمی درجواب اعتراض اعضای شورای شهر مبنی بر اینکه چرا شرکت عرف ایران منحل نشده است وصورت های مالی آن در گزارش حسابرس آمده است، گفت: برابر مصوبه شورای شهر تهران شرکت های منحل شده شهرداری جهت فروش به مزایده گذاشته شدند و چند شرکت وابسته به شرکت تعاونی شهریار توانستند شرکت عرف ایران را به بالاترین قیمت خریداری کنند بنابراین این شرکت درقالب شرکت تعاونی شهریار فعال است.

وی افزود: همچنین براساس مصوبه شورای شهر، شهرداری می تواند تا سه سال کارهای خود را به شرکت تعاونی شهریار واگذار کند.

 


 

کد خبر 1730553

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha