حجت الاسلام محمد حسين موسي پور ، معاون فرهنگي و تبليغ سازمان تبليغات اسلامي در گفت وگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت : مراسمي كه از سوي سازمان تبليغات و ديگر نهادها ، به مناسبت آغاز امامت ولايت حضرت مهدي (عج) برگزار مي شود ، تنها بستري براي تبيين شعائر و يادآوري اين روز عزيز و فرخنده است .
وي با اعلام اين كه بي ترديد اين برنامه هاي محدود نمي تواند در امر فرهنگ سازي انتظار مؤثر واقع شود ، يادآورشد : براي دستيابي به اين هدف ، برنامه ريزي هاي عميق تر و فعاليت هاي معارفي ، تشريحي و تبليغي كارشناسي شده و مؤثرتري لازم است .
حجت الاسلام موسي پور افزود : براي تبيين دقيق فرهنگ انتظار ، مي بايست در طول سال و با همكاري تمام نهادها و دستگاه ها در اين زمينه فعاليت كرد و به هيچ عنوان نمي توان يكروزه ، با برنامه هاي محدود و مقطعي ، به اهداف مورد نظر دست يافت .
معاون فرهنگي و تبليغ سازمان تبليغات اسلامي ، بهره گيري از تمام ابزارهاي روز و تأثيرگذار را در اين زمينه ضروري اعلام كرد و گفت : استفاده از ابزار هنر، يكي از وسيله هايي است كه به واسطه آن مي توان در جذب مخاطب و تأثيرگذاري مناسب بسيار نقش داشته و مفيد واقع شد.
حجت الاسلام موسي پور نقش رسانه ها را نيز در اين ميان مهم عنوان و تصريح كرد : رسانه هاي مختلف ديداري ، شنيداري و مكتوب با ارائه برنامه ها و طرح مقالات مفيد و ارزشمند ، به خوبي مي توانند در راستاي تبيين فرهنگ انتظار نقش داشته و مؤثر واقع شوند .
وي در مورد برنامه هاي سازمان تبليغات اسلامي در اين زمينه گفت : همواره بحث مهدويت و فرهنگ انتظار در برنامه هاي اوقات فراغت مطرح شده و مبلغان اعزامي به مناطق مختلف كشور نيز در اين زمينه فعاليت مي كنند .
معاون فرهنگي و تبليغ سازمان تبليغات اسلامي با تأكيد بر اين كه گسترش و تعميق فرهنگ مهدويت به همكاري تمام دستگاه هاي كشور نياز دارد ، از انجام مكاتبات با دستگاه هايي چون صداوسيما خبر داد و گفت : اين سازمان و همچنين آموزش و پرورش ، به دليل فراگيري و ارتباط با طيف وسيعي از افراد جامعه ، به خوبي مي توانند با برنامه ريزي هاي مناسب و كارشناسي شده ، تأثيرگذار بوده و فرهنگ انتظار را در بين اقشار مختلف ترويج دهند .
نظر شما