پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ آبان ۱۳۹۱، ۱۰:۵۰

تونی اولیویرا:

تساوی با داماش ناعادلانه بود/ به بازیکنانم می بالم

تساوی با داماش ناعادلانه بود/ به بازیکنانم می بالم

تبریز - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با بیان اینکه نتیجه تساوی تیمش برابر تیم داماش ناعادلانه بود، گفت: اگر موقعیتهای ما در این بازی گل می شد، نتیجه بازی طور دیگری رقم می خورد.

به گزارش خبرنگار مهر، "تونی اولیویرا" پس از توقف خانگی عصر دیروز تیمش در دیدار با داماش گیلان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تیم ما نیمه اول را خیلی خوب کار کرد و من در بین دو نیمه به بازیکنانم گفتم که سرعت و ریتم بازی نیمه اول خودشان را در نیمه دوم نیز ادامه دهند اما بازیکنان در 15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم نتوانستند خواسته های تاکتیکی من را در زمین پیاده کنند.

وی افزود: ما در دقایقی از این دیدار کارهای ترکیبی و تاکتیکی خوبی انجام دادیم و توانستیم روی برنامه تیم داماش که استفاده از ضدحملات بود، ایستادگی کنیم اما روی دو کار ایستگاهی دروازه ما باز شد.

اولیویرا در خصوص تعویضهایی که در این دیدار انجام داد، گفت: تعویضهای ما در این بازی به منظور افزودن به تعداد مهاجمان در داخل 18 قدم تیم داماش بود و من نمیتوانستم هر سه مهاجم تیمم را بیرون بکشم!

وی با ناعادلانه خواندن نتیجه این بازی تصریح کرد: فکر می کنم با توجه به پنالتی که از دست دادیم، ضرباتی که به تیر دروازه زدیم و موقعیتهای زیادی که برای گلزنی داشتیم، نتیجه تساوی برای تیم ما عادلانه نبود هرچند که به نظر من گاهی اوقات در فوتبال عدالت رعایت نمی شود. اگر توپهای ما گل می شد، اکنون نتیجه دیگری برای این دیدار رقم خورده بود.

سرمربی پرتغالی تراکتورسازان اظهار داشت: من به شخصیت و رفتار ورزشی بازیکنانم چه در تمرینات و چه در بازیها می بالم و به همین خاطر پیوسته یک مربی مغرور هستم.

تیم تراکتورسازی دیروز چهاردهمین بازی فصل خود در لیگ دوازدهم را با تساوی خانگی دو بر دو برابر تیم داماش گیلان سپری کرد تا با 24 امتیاز به خانه دوم جدول برسد.

کد خبر 1732801

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha