پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ آبان ۱۳۹۱، ۹:۳۶

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

آلودگی کلانشهرها به مرز بحران رسیده است/انتقاد از عملکرد سازمان محیط زیست

آلودگی کلانشهرها به مرز بحران رسیده است/انتقاد از عملکرد سازمان محیط زیست

نایب رئیس دوم فراکسیون محیط زیست با انتقاد از سازمان محیط زیست و تاکید بر کمبود اعتبارات گفت: محیط زیست همان اعتباراتی را هم که داشت برای مقابله با ریزگردها هزینه نکرد.

مهرداد بائوج‌لاهوتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: لایحه مقابله با ریزگردها در فراکسیون محیط ‌زیست و توسعه ‌پایدار مجلس در نشستهای چند هفته اخیر بررسی شده و باعث تاسف است که با وجود تاکید مجلس برای تامین اعتبارات سازمان حفاظت از محیط زیست برای مقابله با ریزگردها، اما هنوز هیچ اقدامی در این راستا صورت نگرفته است.

به گفته وی، سازمان محیط زیست حتی از منابع مالی که در اختیار داشته نیز نتوانسته است در جهت حل مشکل آلودگی هوا و ریزگردها استفاده کند. این در حالی است که در سال گذشته حدود 1000 میلیارد تومان برای مقابله با ریزگردها اختصاص داده شده بود اما به دلیل عدم برنامه ریزی اصولی، ‌ بالغ بر 800 میلیارد تومان از سوی وزارت نیرو و حدود 100 میلیارد تومان از سوی سازمان محیط ‌زیست جذب شد.

نایب رئیس دوم فراکسیون محیط زیست تصریح کرد: آلودگی شهرهای بزرگ و به ویژه تهران به مرز بحران رسیده است و ریزگردها نیز مزید علت شده و سلامت جامعه را به خطر می اندازد و سبب افزایش بیماریهای مختلف می شود.

لاهوتی اظهار داشت: البته نباید از نقش همسایگان در کاهش گرد و غبارها غافل شد و در این میان اقدامات آنها نیز بخش اصلی مقابله با ریزگردها را شامل می شود.

وی افزود: اگر بخواهیم در مورد بیابان‌زدایی عملکردی موفق داشته باشیم، باید کشورهای همسایه نیز به موازات ایران اقداماتی مؤثر را در این مورد انجام دهند. در غیر این صورت موفقیتی حاصل نخواهد شد و سازمان حفاظت محیط زیست به تنهایی نمی‌تواند در مقابله با بیابان زدایی موفق عمل کند و به همین منظور برای موفقیت کامل در این امر مهم باید سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری اقدامات بیشتری انجام داده و همکاری مؤثرتری با سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشد.

کد خبر 1732853

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha