حمید سلامتی مدیرکل منابع طبیعی گلستان صبح چهارشنبه در حاشیه برگزاری این مانور به خبرنگار مهر گفت: این مانور برای هماهنگی بیشتر دستگاههای در مواقع بحران، مانوری در سطح ملی و استانی برگزار شد.
وی اظهار داشت: این مانور با بکاریگری امکانات، زمینی، هوایی، انفرادی و خودروی در شرق تپه تالار و النگدره گرگان برگزار شد.
وی عنوان کرد: همزمان با این مانور بزرگ که 400 نیرو در آن بکارگیری شدند، نخستین پایگاه امداد هوایی اطفای حریق شمال کشور و دومین پایگاه اطفای حریق کشور بعد از کرمانشاه در گرگان نیز افتتاح شد.
سلامتی گفت: این پایگاه در مساحت 14 هزار متر مربع دارای امکانات فراوانی شامل خودروهای آتش نشانی کمک دار، انبار تجهیزات انفرادی شامل اره برقی، گالن های آب، کوله های پشتی، کوله های اطفای حریق و استقرار استعداد 60 نفر نیرو است.
مدیرکل منابع طبیعی گلستان گفت: همچنین این پایگاه دارای یک پت فرودگاهی برای فرود بالگرد با استعداد دو بالگرد است و تاکنون 25 میلیارد ریال برای ساخت این بالگرد هزینه شده است.
وی اظهار داشت: ساختمان این پایگاه 700 متر مربع مساحت دارد و در طرح توسعه نیز هزار متر مربع به آن افزوده می شود.
نظر شما