پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ آبان ۱۳۹۱، ۱۲:۴۳

سلطانی:

مراسم راهپیمایی 13 آبان ماه یک روز زودتر برگزار می شود

مراسم راهپیمایی 13 آبان ماه یک روز زودتر برگزار می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: با توجه به تقارن مراسم یوم الله 13 آبان با عید سعید غدیر این مراسم یک روز زودتر برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد سلطانی درنشست خبری که صبح چهارشنبه در محل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان برگزار شد اظهار داشت: راهپیمایی در روز جمعه 12 آبانماه، پس از نماز جمعه در همه شهر های استان با شرکت  دانش آموزان، دانشجویان و اقشار مختلف امت حزب الله برگزار خواهد شد.

وی افزود: با توجه به اینکه عید غدیر یکی از اعیاد بزرگ مسلمان علی الخصوص مردم ایران است و بسیاری از مردم در این روز سرگرم برگزاری جشن ها و مراسم شادمانی و پذیرایی از مهمانان خود هستند تصمیم بر این شده است که راهپیمایی و مراسم یوم الله 13 آبان یک روز جلوتر، در روز جمعه 12 آبانماه و پس از نماز جمعه برگزار خواهد شد.

وی گفت: یادمان محکوم کردن تبعید امام خمینی(ره) در13 آبان سال 1343 به ترکیه توسط رژیم ستمشاهی، تجلیل از روز دانش آموز، یادمان فداکاری و شهادت تعدادی از دانش آموزان در13 آبان 1357 و بزرگداشت سالروز تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام(ره) در سال 1358از جمله اهداف در برگزاری این مراسم است.

حجت الاسلام سلطانی افزود: محکوم کردن تحریم اقتصادی؛ استمرارپروژه هسته ای ایران با نیت صلح آمیز، جلوگیری از تحریم نهضت بیداری اسلامی ملت ها، وابستگی مردم به ولایت و تجدید میثاق امت با آرمان های امام راحل، محکوم کردن اهانت به ساحت مقدس پیامبراسلام(ص) تقبیح عمل حذف شبکه های جمهوری اسلامی ایران از سیستم ماهواره ای جهانی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین از دیگر برنامه ها واهداف این راهپیمایی است.

وی همچنین حمایت از مسلمانان مظلوم میانمار را جزء یکی از برنامه های این مراسم برشمرد.

گفتنی است، راهپیمایی روز 12 آبانماه سال جاری در شهر مشهد از صحن جامع رضوی خروجی باب الجواد(ع) برای برادران و خروجی باب الرضا(ع) برای خواهران از خیابان خسروی،شهید اندرزگو، به سمت چهار راه خسروی ادامه می یابد.

این مراسم در چهار راه شهید مدرس با قرائت قطعنامه پایان خواهد یافت.

کد خبر 1733033

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha