فضل الدین جمالیان به خبرنگار مهر گفت: این میزان تسهیلات از محل اعتبارات داخلی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در قالب کمک های فنی و اعتباری از طریق بانکهای صنعت و معدن و توسعه تعاون به متقاضیان اعطا شده است.
وی رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی را یکی از دغدغه های شرکت شهرکهای صنعتی عنوان کرد و اظهار داشت: در این زمینه در قالب طرح کمک به نوسازی و تجدید ساختار صنایع هم اعتباری به واحدهای تولیدی استان پرداخت شد.
جمالیان افزود: این اعتبار به دو صورت تسهیلات بانکی و اجرای سیستم های بهره وری و مدیریت کیفیت پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: یکی از راهکارهای مهم تحقق شعار تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی بهره گیری از ظرفیت حوزه صنایع کوچک و ارائه خدمات مشاوره ای و نرم افزاری به واحدهای صنعتی و کیفی سازی محصولات است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: برگزاری 17 تور صنعتی، 32 دوره آموزشی برای مدیران و کارشناسان واحدهای تولیدی و عقد قرارداد جذب چهار پایان نامه کارشناسی ارشد، 15 طرح پژوهشی و امکان سنجی و شش طرح کمک به نوسازی و تجدید ساختار صنایع در قالب پروژه های بهبود و استقرار نظامهای مدیریت کیفیت در سطح صنایع استان از جمله اقدامات شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد در این راستا بوده است.
جمالیان عنوان کرد: 19 شهرک و ناحیه صنعتی در این استان فعال هستند و بسترهای لازم برای سرمایه گذاری در آنها مهیاست.
نظر شما