به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر"، دكتر اكبري با اعلام اين مطلب در جمع خبرنگاران افزود: در سال 82 از اين محل 5/3 ميليارد تومان بود كه اين رقم در سال گذشته به 5/10 ميليارد تومان افزايش يافت و پيش بيني مي شود در سال جاري 15 ميليارد تومان از اين محل براي دهياري ها درآمد حاصل شود.
وي همچنين از پروژه مطالعاتي براي شناسايي كارخانجات و صنايع آلاينده اي كه در خارج حريم شهرهاي كشور فعال هستند خبر داد و گفت: ما معتقديم پتانسيل زيادي براي كسب درآمد روستاها از اين محل وجود دارد كه با اجراي اين پروژه مي توان از صد در صد درآمدها جهت توسعه روستاهاي كشور بهره برد.
اكبري با اعلام اينكه براي 14 هزار و 82 روستاي بالاي 20 خانوار جمعيت مجوز تاسيس دهياري درخواست شده ، تصريح كرد: 65 درصد از جمعيت روستايي كشور در اين تعداد از روستاها قرار دارند.
بر اساس آمار مستند بيش از 68هزار آبادي در كشور وجود دارد كه 36 هزار و 357 روستا بالاي 20 خانوار جمعيت دارند و 45 درصد از آبادي ها زير 20 خانوار هستند كه اين تعداد از روستاها فقط 5 درصد از جمعيت روستايي را تشكيل مي دهد.
به گفته مديركل دفتر مطالعات و برنامه ريزي روستايي معاونت دهياري هاي كشور، در حال حاضر 11 هزار و 910 دهياري در كشور مشغول فعاليت هستند كه اين تعداد دهياري 4/73 درصد از جمعيت روستايي را كه بالاي 500 نفر جمعيت دارند تشكيل داده است.
وي سهم اعتبارات دهياري ها از محل قانون تجميع عوارض را در سال جاري 152 ميليارد تومان اعلام كرد و افزود: در سال گذشته بيش از 135 ميليارد تومان از اين محل به دهياري ها تخصيص داده شد تا در چارچوب مصوبه دولت براي امور عمومي و خدماتي روستاها هزينه كنند.
نظر شما